Island Paradise (島嶼天堂) 海底圖片 (21.02.13)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Island Paradise (島嶼天堂) 海底圖片 (21.02.13)

文章IMMIO » 2013-02-21, 15:29

睇睇下FB,發現EA UP左新圖(係星期二)
海底Veiw,好似幾正咁喎
若配合"Sunlit Tides"地圖玩,咁就真係"天堂"啦~
而家超期待里隻資料片!!

P.S資料話有"人魚"喎~正~ :mrgreen:

仲有幾張圖片可以去Facebook睇~ :mrgreen:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 221&type=1
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
IMMIO
木星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) 海底圖片 (21.02.13)

文章mrtom » 2013-02-21, 20:08

睇落好得下喎...不過希望佢唔係經過過改圖美化黎la
mrtom
土星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) 海底圖片 (21.02.13)

文章Managzium » 2013-02-22, 00:38

勁想要...
不過我有樣嘢擔心...
就係我驚呢啲境得兩三個, 咁真係玩兩玩就好冇癮...
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2013-02-22, 00:57

其實我都係鐘意玩真實嘅嘢多 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-02-22, 19:05

Managzium 寫:勁想要...
不過我有樣嘢擔心...

遲下應該又有啲"livebroadcast"之類
到時咪知個海底係點個囉~ :D
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-02-22, 22:47

IMMIO 寫:
Managzium 寫:勁想要...
不過我有樣嘢擔心...

遲下應該又有啲"livebroadcast"之類
到時咪知個海底係點個囉~ :D

今次都已經講咗ISLAND PARADISE,仲會出第二次?
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-02-23, 11:39

https://www.facebook.com/events/467552833312054/

sim 3又黎live chat again....3月1號...佢話會講下大學資料片d野喎...不過我估到時都會有講多d island paradise掛...畢竟佢4日後就出大學....宜家再講都好似唔會有咩太大作用law...一係佢又黎simcity同sim合併一齊live chat...

ps...唔知大家有冇發現...好似最近更新完sim個片頭多左maxis個logo
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-02-23, 16:39

5號就出喇喎~
1號先嚟講?
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-02-23, 20:46

都唔知仲有咩講law...之前都有兩次chat講左la...定係因為佢預購唔理想所以仲要搞chat黎谷銷量
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-02-24, 01:39

mrtom 寫:都唔知仲有咩講law...之前都有兩次chat講左la...定係因為佢預購唔理想所以仲要搞chat黎谷銷量

其實佢講乜都冇所謂,最緊要有海底Gameplay先最緊要~(雖然到時未必有!!) :D
最後由 IMMIO 於 2013-02-24, 22:43 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-02-24, 02:38

佢擺得出嚟就多數都應該有...
只係選擇多少嘅問題
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 29 位訪客