如果安裝了「春夏秋冬」,遊戲裡面仍有「夢想起飛」和其他資料片玩法嗎

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

如果安裝了「春夏秋冬」,遊戲裡面仍有「夢想起飛」和其他資料片玩法嗎

文章redice777 » 2013-02-02, 18:49

如果安裝了「夢想起飛」、「夜店人生」等新增資料片,
再安裝「春夏秋冬」的話,
遊戲裡面仍有「夢想起飛」等其他資料片的玩法嗎?
如果有,哪個地圖最全面呢,感謝大大!
redice777
天王星會員

Re: 如果安裝了「春夏秋冬」,遊戲裡面仍有「夢想起飛」和其他資料片玩法嗎

文章mrtom » 2013-02-02, 19:50

如果安裝了「夢想起飛」、「夜店人生」等新增資料片,
再安裝「春夏秋冬」的話,
遊戲裡面仍有「夢想起飛」等其他資料片的玩法嗎?
有...

哪個地圖最全面
全面呢樣好似冇咩圖係好全面...因為淨係得港橋個圖有酒吧(冇記錯的話)同公寓...同樣地...如果唔自己設定...月光瀑布好似唔會有賽馬場...通常每個新資料片出的地圖時...張地圖都係比較會多有關新資料片的功能
mrtom
土星會員

Re: 如果安裝了「春夏秋冬」,遊戲裡面仍有「夢想起飛」和其他資料片玩法嗎

文章Managzium » 2013-02-05, 01:11

想同動物玩就玩阿帕魯薩平原
想玩夜境就玩橋港
想玩超大型地圖就玩SUNLIT TIDES
想玩外太空FEEL就玩月湖
想玩日境就玩河景同雙子溪
想玩陰森FEEL就玩月光瀑布
想玩最經典嘅就玩日落溪谷
想玩世外桃園就玩HIDDEN SPRINGS(密泉)
想玩海盜FEEL就玩BARNACLE BAY(藤壺灣)
想玩中世界FEEL就玩MONTE VISTA
想玩沙漠FEEL就玩LUCKY PALMS<-----冇咩屋住...
想玩明星城鎮就玩星光海岸
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客