請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合? (問題已解決!)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合? (問題已解決!)

文章IMMIO » 2013-01-11, 12:26

前日更新左後,入返個Game,就變左中英語言混合
現想問下,應該變轉返統一語言??
請賜教,thanks :oops:
最後由 IMMIO 於 2013-01-23, 15:29 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

Re: 請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合?

文章Managzium » 2013-01-11, 18:05

有咩係混合咗?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: 請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合?

文章IMMIO » 2013-01-11, 21:12

Managzium 寫:有咩係混合咗?

本身玩開中文版既
尋日朝早更新左個game之後
但而家啲仙藥名同仙藥用途簡介就由中文轉哂英文
我小人係巫師,佢啲"招數轉哂英文
但主目錄,選項顥示就中文出! :oops:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-01-11, 22:30

IMMIO 寫:
Managzium 寫:有咩係混合咗?

本身玩開中文版既
尋日朝早更新左個game之後
但而家啲仙藥名同仙藥用途簡介就由中文轉哂英文
我小人係巫師,佢啲"招數轉哂英文
但主目錄,選項顥示就中文出! :oops:

重裝
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-01-11, 22:33

同樣問題+1....我仲要係今日先重番曬一開黎玩就係咁...我的情況係supernatural同season資料片變左英文版其他的就正常
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-01-11, 22:57

我想問有咩要更新?
我前日玩時都冇話要我更新...
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-01-12, 01:15

mrtom 寫:同樣問題+1....我仲要係今日先重番曬一開黎玩就係咁...我的情況係supernatural同season資料片變左英文版其他的就正常

無錯無錯,啱啱再玩,係得supernatural同season資料片轉哂英文!!
其實係模擬市民 3 "技術問題"嗰版又係有位仁兄又係有咁既問題
viewtopic.php?f=71&t=14693
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-01-12, 01:23

Managzium 寫:我想問有咩要更新?

更新左之後,我而家版本係:16.0.136.020001
不過我有一排無玩過,係前日又玩返時要我更新,所以會唔會你早過我更新左,但你冇咁既問題出現?

如果咁睇黎,我要重裝~
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-01-12, 15:17

IMMIO 寫:
Managzium 寫:我想問有咩要更新?

更新左之後,我而家版本係:16.0.136.020001
不過我有一排無玩過,係前日又玩返時要我更新,所以會唔會你早過我更新左,但你冇咁既問題出現?

如果咁睇黎,我要重裝~

唔係呀~
係佢直頭冇叫我更新~_~
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-01-12, 19:10

冇記錯sims 3個官網話個更新係8號出
改番某d buff
同埋啟動器多左個70s80s90s stuff pack個icon
mrtom
土星會員

文章ssd21345 » 2013-01-12, 21:12

以我所知
所有superneutral D 野變曬英文 :oops:
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: 請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合? (問題已解決!)

文章IMMIO » 2013-01-23, 15:30

今日開遊戲,見又有得更新,
更新左之後,遊戲已轉哂全中文出啦~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: 請問有冇人幫遊戲"更新"完之後,遊戲變左中英語言混合? (問題已解決!)

文章Managzium » 2013-01-23, 20:16

我一直都唔更新就係等呢刻A_A
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-01-23, 20:23

Managzium 寫:我一直都唔更新就係等呢刻A_A

:lol: 醒目!!
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-01-24, 08:58

終於得閒少少...真好彩...一開官網就有update改番好...GOOD!! :D :D
mrtom
土星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客