The Sims 3 University Life 模擬市民3:大學生活 -- Announce Trailer

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: The Sims 3 University Life 模擬市民3:大學生活 -- Announce Traile

文章ssd21345 » 2013-01-13, 15:20

mrtom 寫:其實...what is rabbit holes? :?:

仲有...雖然唔關大學資料片事...但好似話六月出個隻...唔只玩船同resort...仲可以潛水喎...係真唔係就唔肯定la...一切可能要等佢trailer出或者下個live chat先知...不過如果係唔知係你淨係喺海面等佢定係可以一齊入埋海底控制...

ssd21345 寫:聽說有一些課程的課室是rabbit holes 有一些不是rabbit holes

rabbit holes 即是D buildings 入面無野
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: The Sims 3 University Life 模擬市民3:大學生活 -- Announce Traile

文章Managzium » 2013-01-13, 15:59

mrtom 寫:其實...what is rabbit holes? :?:

仲有...雖然唔關大學資料片事...但好似話六月出個隻...唔只玩船同resort...仲可以潛水喎...係真唔係就唔肯定la...一切可能要等佢trailer出或者下個live chat先知...不過如果係唔知係你淨係喺海面等佢定係可以一齊入埋海底控制...

我就覺得佢個潛水係RABBIT HOLE喇...
就好似WA個潛水井咁...
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-01-13, 20:19

係啦,應該有埋潛水啦,如果唔係唔夠好玩.不過我估係睇住小人潛水多
到時如果真有得潛水既話,我希望可以好似sims2咁執貝殼做耳環或頸鏈!!
IMMIO
木星會員

文章darren » 2013-01-25, 10:44

其實由2代開始我就覺得EA越黎越呃錢,資料片內容只係不停翻新1代既資料片再加少少新野⋯⋯我唔知大家點睇,但我由2000年出1代開始玩到而家(連The Sims Online都有玩),所以呢種感覺好強烈。暫時我對Universiey Life打後兩隻資料片有更大期望,因為係前兩代都冇既內容同玩法。
darren
天王星會員

文章bananasims » 2013-01-27, 09:24

darren 寫:其實由2代開始我就覺得EA越黎越呃錢,資料片內容只係不停翻新1代既資料片再加少少新野⋯⋯我唔知大家點睇,但我由2000年出1代開始玩到而家(連The Sims Online都有玩),所以呢種感覺好強烈。暫時我對Universiey Life打後兩隻資料片有更大期望,因為係前兩代都冇既內容同玩法。

我都覺,而家真係好悶…不斷翻炒
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章a252 » 2013-01-27, 15:39

bananasims 寫:
darren 寫:其實由2代開始我就覺得EA越黎越呃錢,資料片內容只係不停翻新1代既資料片再加少少新野⋯⋯我唔知大家點睇,但我由2000年出1代開始玩到而家(連The Sims Online都有玩),所以呢種感覺好強烈。暫時我對Universiey Life打後兩隻資料片有更大期望,因為係前兩代都冇既內容同玩法。

我都覺,而家真係好悶…不斷翻炒

老實講,基本上就算有咩絕世好橋早就出咗啦,仲會有新橋收埋咩...
不過有d想要個apartment life般的資料片... 好似night life都係差緊d野
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

文章ssd21345 » 2013-01-27, 20:19

simcity 同 The Sims 3 University Life release date 一樣
你會裝/玩邊個先?
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章bananasims » 2013-01-27, 20:27

University Life,一來 SimCity 5 Closed Beta 已經玩過一個鐘感覺無咩驚喜,同 Cities XL 差唔多
二來以前 The Sims 2 小弟嗰陣仲係中學年代玩,而家讀緊大學仲要讀過美國既大學,嗰種感覺一定唔同啲
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章darren » 2013-01-27, 21:38

ssd21345 寫:simcity 同 The Sims 3 University Life release date 一樣
你會裝/玩邊個先?

我Preorder左SimCity啦,因為而家做緊Promo,平d之餘重有5次$80網上折扣優惠,我已經一口氣買左Showtime, Supernatural同埋Seasons :mrgreen:
我應該會玩一排SimCity先,然後先再買University Life。
darren
天王星會員

文章darren » 2013-01-27, 21:54

bananasims 寫:University Life,一來 SimCity 5 Closed Beta 已經玩過一個鐘感覺無咩驚喜,同 Cities XL 差唔多
二來以前 The Sims 2 小弟嗰陣仲係中學年代玩,而家讀緊大學仲要讀過美國既大學,嗰種感覺一定唔同啲

我一直都冇玩Cities XL其中一個原因就係怕終有一日Maxis真係出返SimCity既時候我會冇左新鮮感,不過以我所知Beta Lock左好多野,所以好難試得真,Beta既出現最主要都係搵班「義工團」幫手debug。我等左呢隻大作10年啦,真係好期待!唯一我比較失望既係佢冇搵返The Sims 1同埋SimCity 3000個composer Jerry Martin做背景音樂。佢寫既配樂好好聽,我直頭入哂The Sims 1 d音樂落部iphone度聽!
darren
天王星會員

文章bananasims » 2013-01-28, 08:16

其實 beta 玩到佢個玩法,跟 SimCity 4 仍然有分別,好多嘢仲 degrade 咗添
bananasims
太陽會員

文章Katy » 2013-02-16, 14:35

可能我無玩過sims 2 , 所以幾期待佢出 :D
Katy
天王星會員

文章Managzium » 2013-02-17, 22:14

Katy 寫:可能我無玩過sims 2 , 所以幾期待佢出 :D

我都係
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

上一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客