(NEW)邊隻吸引啲?

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

如果所有嘢都變番做未推出狀態,只有TRAILER,所有嘢都會同一日公開發售,你會買邊隻?

World Adventures
30%
Ambitions
10%
Late Night
10%
Generations
沒有投票
Pets
10%
Showtime
沒有投票
Supernatural
10%
Seasons
30%

總投票數 : 10

(NEW)邊隻吸引啲?

文章Managzium » 2012-11-06, 20:56

最後由 Managzium 於 2012-11-09, 22:31 編輯,總共編輯了 1 次。
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: (NEW)邊隻吸引啲?

文章IMMIO » 2012-11-07, 13:50

我始終都係鐘意用有"超能力"或"魔法"既模擬市民! :D
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-07, 18:56

我覺得去旅行好玩啲,因為可以識到唔同國家嘅人,一齊做FD :lol:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-08, 01:45

但係入親埃及都會彈Game或Hand機
所以唔係咁鐘意族行
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-08, 18:42

咁咪重裝囉 :D
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2012-11-12, 21:04

個人覺得:
Trailer做得最吸引的係Pets...其次係Seasons...
最多野玩係World Adventures (我鐘意佢可以探險同收集古董)
最鐘意用的地圖係Late Night張地圖...到宜家開新file好多時都係用個張地圖
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2012-11-13, 10:37

有啲人可能會覺得PETS好吸引,但係佢可能就係至憎動物,所以PETS都未必可以作準...
WA梗係好玩架啦~ 話哂都係SIMS3嘅頭炮,一定搞大佢
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-17, 00:24

我決定改返Supernatural較好玩啲
因為裝左Season之後,窒機彈機,窒到忟~ :evil:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-17, 00:38

IMMIO 寫:我決定改返Supernatural較好玩啲

都唔關事~_~
換64 BIT機啦~
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2012-11-17, 06:18

我而家覺得 Seasons 麻麻地,無乜大驚喜
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2012-11-17, 11:07

Managzium 寫:

都唔關事~_~
換64 BIT機啦~

我部電腦買左1年咋 :oops:
同埋我部係IMac機,要換既話,睇話要成部攞去換囉~ :oops:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-17, 17:53

bananasims 寫:我而家覺得 Seasons 麻麻地,無乜大驚喜

玩到熟哂就係咁架喇~
所以我為咗KEEP住個興趣,我唔玩得咁密囉~_~
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2012-11-17, 17:55

IMMIO 寫:

都唔關事~_~
換64 BIT機啦~

同埋我部係IMac機,要換既話,睇話要成部攞去換囉~ :oops:

咁妳唔係WINDOWS係煩啲架喇~
APPLE電腦係勁,但講到打機就...
所以我都唔買APPLE(其實自從JOBS死咗之後我就超憎APPLE...)
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-17, 22:02

IMMIO 寫:

都唔關事~_~
換64 BIT機啦~

所以我都唔買APPLE(其實自從JOBS死咗之後我就超憎APPLE...)

咦~
不過我係Imac裝左win 7,用win玩sims 3,其實有冇問題呢?
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-17, 23:15

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

都唔關事~_~
換64 BIT機啦~

咦~
不過我係Imac裝左win 7,用win玩sims 3,其實有冇問題呢?

基本上SIMS係FOR WINDOWS嘅
但係APPLE機同WINDOWS作業有可能會撞,所以我都係建議妳買過另一部電腦好啲
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 143 位訪客