邊隻吸引啲?

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

假設Supernatural番番去未推出嘅狀態,睇完trailers之後覺得邊隻吸引啲?

Supernatural
18%
Seasons
82%

總投票數 : 11

邊隻吸引啲?

文章Managzium » 2012-11-01, 18:35

假設Supernatural番番去未推出嘅狀態,睇完trailers之後覺得邊隻吸引啲?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: 邊隻吸引啲?

文章bananasims » 2012-11-01, 21:52

都係 Seasons...
始終超自然既嘢最後玩厭會丟埋一邊…但天氣你唔會…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-11-01, 22:17

bananasims 寫:都係 Seasons...
始終超自然既嘢最後玩厭會丟埋一邊…但天氣你唔會…

認同,同埋佢啲遮好吸引我,好靚><
最緊要係佢喺唔同時間有唔同天氣同節日(唔知有冇農曆新年呢XD)
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-02, 00:02

比外星人同啲彩蛋吸引到 :D
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-02, 22:34

唔知啲蛋有咩用呢...
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-03, 21:01

Managzium 寫:唔知啲蛋有咩用呢...

用黎擺我估!! :lol:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-03, 23:47

IMMIO 寫:

可能係食得 :D
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-04, 13:04

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

好緊張,好想快啲到13號!! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2012-11-04, 19:45

大家有冇意見俾到我... :?
我有個FD話佢可以幫我托佢台灣個FD幫我係台灣買...之後十二月佢個FD黎香港先俾我...
但係我驚佢會買隻冇限量版的俾我(講真...我好鐘意佢限量版個冰屋)...同埋唔知係咪真係會平左...
之前我有想過去唔去game鋪度訂好(之前試過一次)...但係有D人又同我講叫我13號直接出去買好過訂...
搞到我宜家好亂...
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2012-11-04, 23:42

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

好緊張,好想快啲到13號!! :mrgreen:

我已經SET咗手機日日都提我仲有幾耐就到13號 :lol:
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2012-11-04, 23:43

mrtom 寫:大家有冇意見俾到我... :?
我有個FD話佢可以幫我托佢台灣個FD幫我係台灣買...之後十二月佢個FD黎香港先俾我...
但係我驚佢會買隻冇限量版的俾我(講真...我好鐘意佢限量版個冰屋)...同埋唔知係咪真係會平左...
之前我有想過去唔去game鋪度訂好(之前試過一次)...但係有D人又同我講叫我13號直接出去買好過訂...
搞到我宜家好亂...

講真,我13號會去買,仲有折,一唔一齊?
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-05, 15:59

搞到我宜家好亂...

咁正有折?
講唔講得係邊間有折呀? :|
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-05, 22:24

IMMIO 寫:
搞到我宜家好亂...

咁正有折?

唔知呀...
不過我一定有,可能因為我買太多嘢掛...
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-06, 17:42

IMMIO 寫:
搞到我宜家好亂...

咁正有折?

唔知呀...
不過我一定有,可能因為我買太多嘢掛...

哦~
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2012-11-06, 18:48

其實之前試過係信和同荃灣都買過...和信兩間成都話有折...荃灣個兩間就冇話有折...但係就會寫實個價錢...通常都會比正價低DD
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2012-11-06, 19:12

我之前啲包175佢收我147定157,唔係好記得...
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2012-11-08, 07:01

信和嗰兩間一向都係照原價九折咁賣,所以好抵買 ;)
相比我而家响美國原價仲要加多 10% 稅…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-11-08, 18:43

美國窮吖嗎~
咁咪乘機收埋你稅囉~
Managzium
火星會員

文章Abby.Ying » 2012-11-23, 17:07

你地系邊買碟百七甘平..
我買開都二百三
Abby.Ying
天王星會員

文章Managzium » 2012-11-23, 23:38

加咗價先過200咋嗎~
加價前170左右架咋~(或者再平啲)
Managzium
火星會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 151 位訪客