自從可以係海度游水之後!

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

自從可以係海度游水之後!

文章IMMIO » 2012-10-31, 03:19

自從可以係海度游水之後
Fairy有翼都冇用
依然會因為透唔到氣而"遇溺" :lol:
IMMIO
木星會員

Re: 自從可以係海度游水之後!

文章Managzium » 2012-10-31, 18:37

幾時變到可以喺SEA度游水架?0.0
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-10-31, 20:33

Managzium 寫:幾時變到可以喺SEA度游水架?0.0

check the 1.4.2 update
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章IMMIO » 2012-11-11, 22:44

都唔明,點解唔整小人可以游落海捉魚 :oops:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-11, 23:45

你估而家玩荒島求生咩= =
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-12, 15:30

Managzium 寫:你估而家玩荒島求生咩= =

咁游開啲魚就係身邊之嘛,其實能落水捉魚咪仲好玩過用魚杆釣
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2012-11-12, 17:16

如果出得可以係海度游水...有dd想四季會凍死之後下一種死法係俾鯊魚食左><><
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2012-11-12, 18:24

IMMIO 寫:

你去個海度游水,有成堆魚圍住你,叫你捉一條都難啦~
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2012-11-12, 18:25

mrtom 寫:如果出得可以係海度游水...有dd想四季會凍死之後下一種死法係俾鯊魚食左><><

唔知會唔會真係游游下凍死喎~(幾有創意喎~)
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-11-12, 23:47

mrtom 寫:如果出得可以係海度游水...有dd想四季會凍死之後下一種死法係俾鯊魚食左><><

你E個提議唔錯噃
但鬼魂會唔會得返上半身或下半身既呢? :lol:
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2012-11-12, 23:48

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

咪當加係運動個欄囉順便 :lol:
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2012-11-12, 23:52

我見之前條預告片,如市民冬天去游水凍僵左,跟住有另一個市民攞風筒去幫佢取暖
我諗如果冇人幫市民用風筒幫佢,或者個市民真係會有凍死既機會個噃 :roll:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-11-13, 10:38

IMMIO 寫:

我見之前條預告片,如市民冬天去游水凍僵左,跟住有另一個市民攞風筒去幫佢取暖
我諗如果冇人幫市民用風筒幫佢,或者個市民真係會有凍死既機會個噃 :roll:

嗰個都係上咗水先凍僵咋嘛~
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2013-01-08, 09:48

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

哈哈~一諗到小人係海到用手捉條鯊魚上黎....真係好睇~~
gordonfun1234
天王星會員

文章IMMIO » 2013-01-11, 12:36

gordonfun1234 寫:
IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

哈哈~一諗到小人係海到用手捉條鯊魚上黎....真係好睇~~

六月出既Island Pardise,可以坐艇出海,到時有機會係艇上釣魚,或跳落水捉魚就好喇~!! :mrgreen:
最後由 IMMIO 於 2013-01-11, 21:18 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-01-11, 19:12

Island Pardise係城鎮定係STUFF?
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-01-11, 21:16

Managzium 寫:Island Pardise係城鎮定係STUFF?

我英文有限,不如你去睇片,Part2既30鐘度開始講!! ;)
http://www.origin.com/ts3_jan_livebroadcast
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-01-11, 22:36

Managzium 寫:Island Pardise係城鎮定係STUFF?

呢隻根據佢個chart講係第十隻資料片黎...
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-01-11, 22:50

原來係EXPANSION PACK...
姐係好似WA嗰啲咁~
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 36 位訪客