The Sims 3 如何可以巫師決鬥??

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

The Sims 3 如何可以巫師決鬥??

文章KWL » 2012-10-01, 01:37

我的巫師是第3等級
I-Circle 話巫師要進行魔法決鬥很簡單,就在街中找一個巫師即可,但為何冇此功選擇既??

是否要找第3等級既巫師才可進行魔法決鬥????

Thanks
KWL
天王星會員

Re: The Sims 3 如何可以巫師決鬥??

文章Managzium » 2012-10-01, 01:41

3級,係你升3級(本身係第一級,即係話你要第4級先做到)
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章KWL » 2012-10-01, 01:44

即是第3級未得...第4級先做到??

甘對方(街中找一個巫師)係咪要相同等級先做到???

ThNKS
KWL
天王星會員

文章Managzium » 2012-10-01, 01:45

唔駛同級,總之你夠LV就OK
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章KWL » 2012-10-01, 01:48

Thanks ar ~~

不好意思...想問多少少...

是否點擥對方就直接有得揀"魔法決鬥" ? 定還是左"特别" or "友善" or "使壞" 內找這項選擇??
KWL
天王星會員

文章Managzium » 2012-10-01, 01:52

喺友善度撳
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2012-10-01, 01:54

有咩想問就問啦
唔駛覺得唔好意思
Managzium
火星會員

文章KWL » 2012-10-01, 01:54

OK ~~ Thanks ~~我 try try ~~感謝 :)
KWL
天王星會員

文章KWL » 2012-10-01, 18:10

已經升左LV , 但"友善"仍然冇"魔法決鬥".....
我個模擬市民係期望已經出現左想找人決鬥,所以已找求其一個巫師都唔得

早前係論壇見到話由人飲藥變巫師係出唔到"魔法決鬥",因有bug....
一定要一開始係創造模擬市民要一開始選擇巫師先有"魔法決鬥".....係咪真呢???

請問有冇人試過...?如何先有"魔法"決鬥,想試玩一下...>_<""
KWL
天王星會員

文章IMMIO » 2012-10-01, 19:45

KWL 寫:已經升左LV , 但"友善"仍然冇"魔法決鬥".....
我個模擬市民係期望已經出現左想找人決鬥,所以已找求其一個巫師都唔得

早前係論壇見到話由人飲藥變巫師係出唔到"魔法決鬥",因有bug....
一定要一開始係創造模擬市民要一開始選擇巫師先有"魔法決鬥".....係咪真呢???

請問有冇人試過...?如何先有"魔法"決鬥,想試玩一下...>_<""

你都要對方同你差唔多LV先可以決鬥到咯~ :)
IMMIO
木星會員

文章KWL » 2012-10-02, 20:46

應該EA有bug,我上網睇好多人都話唔得...
KWL
天王星會員

文章yuenhc » 2012-10-05, 21:37

其實是對方都要lv4以上先可以,即是話,雙方都是4lv以上先打得(不一定要同一級)
yuenhc
天王星會員

文章kniferkill » 2012-10-20, 14:18

我想問問點樣可以知道自己巫師等級係幾多嫁
kniferkill
天王星會員

文章littlevampire » 2012-11-11, 17:18

kniferkill 寫:我想問問點樣可以知道自己巫師等級係幾多嫁

我都想問 :roll:
littlevampire
天王星會員

文章Managzium » 2012-11-11, 20:47

而家更新咗之後,所有有超能力嘅人用超能力時都會頭上出現一條BAR,條BAR滿咗就會升LV
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 131 位訪客