supernautral出左

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

supernautral出左

文章ssd21345 » 2012-09-04, 19:49

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: supernautral出左

文章bananasims » 2012-09-04, 22:08

個 town 乜都無 :? btw 我要香港時間聽朝先開始寫得
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-09-04, 22:50

我初步試過3種人
巫師,精靈,狼人
巫師嘅特別嘢要不停咁消耗法力而去提升巫師等級(等級將不會顯示),而且大部份特殊技能只能對自己和其他巫師使用
精靈我試極都試唔到有咩特別,只係試到可以整蠱人,增加技能提升嘅速度(使用精靈之力)
狼人試到最多嘢,可以隨意切換人同狼人嘅狀態,狼人可以喺任何草地上進行狩獵(獵物會係晶霧,昆蟲,寶石)。做咗狼人大佬之後可以將其他人變做狼人,人類被詛咒後大概需要3日時間去轉變。

此乃初步報告
測試時間為3小時48分鐘
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章gogogo888 » 2012-09-05, 11:01

我諗住今日出去買, 個城睇落冇乜特別咋喎, 死氣沈沈咁... :(
想問問D喪屍呢?? 大約有咩特別?? :shock:
頭像
gogogo888
天王星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-05, 11:28

gogogo888 寫:我諗住今日出去買, 個城睇落冇乜特別咋喎, 死氣沈沈咁... :(

因為今集呢個新地圖留左好多空地俾玩家決定放咩公共用地....以前個d密麻麻基乎都無位放其他公共用地。
喪屍係月圓之夜會出現,會四圍都有喪屍....仲會去你屋企食哂你d農作物,其他玩家post係玩家牆講過被咬係會變喪屍,不過好似幾日後就無事...
我試過用魔法放火燒隻喪屍,等佢無得食我d農作物....
gordonfun1234
天王星會員

文章Managzium » 2012-09-05, 16:56

gordonfun1234 寫:
gogogo888 寫:我諗住今日出去買, 個城睇落冇乜特別咋喎, 死氣沈沈咁... :(

因為今集呢個新地圖留左好多空地俾玩家決定放咩公共用地....以前個d密麻麻基乎都無位放其他公共用地。
喪屍係月圓之夜會出現,會四圍都有喪屍....仲會去你屋企食哂你d農作物,其他玩家post係玩家牆講過被咬係會變喪屍,不過好似幾日後就無事...

話說,所有殭屍都攻擊我,但冇個成功...
我拍咗條片架~
不過條片太大擺唔到上嚟...
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-05, 17:31

Managzium 寫:

我拍咗條片架~

佢地最討厭係食哂我種d植物~因為要花時間練魔法同煉金術,所以吾打算搵正職~最後決定種植物來賺錢維生~點知食鬼哂我d植物~後黎學左放火術後,就放火燒佢地~ :D
gordonfun1234
天王星會員

文章bowie0345 » 2012-09-05, 18:00

唔該~想問下supernautral個 {課程}係唔係10個都無...
係唔係有問題???
仲有D殭屍 攻擊 好多次都唔成功 LOL 我攻擊人又唔成功...
係唔係bug??
狼人點樣可以做番正常人....
bowie0345
天王星會員

文章IMMIO » 2012-09-05, 18:32

bowie0345 寫:唔該~想問下supernautral個 {課程}係唔係10個都無...
係唔係有問題???
仲有D殭屍 攻擊 好多次都唔成功 LOL 我攻擊人又唔成功...
係唔係bug??
狼人點樣可以做番正常人....

我仲衰喎,用Fairy學鍊金術,之後喪屍想走埋黎,我想用治療藥水去對付佢哋,但個小人竟然Click住左! :x
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2012-09-05, 18:34

我拍咗條片架~

佢地最討厭係食哂我種d植物~因為要花時間練魔法同煉金術,所以吾打算搵正職~最後決定種植物來賺錢維生~點知食鬼哂我d植物~後黎學左放火術後,就放火燒佢地~ :D

所以我一定整個後花園圍住啲值物同佈地磚,仲要鎖好門,咁佢哋先入唔到屋同後花園食我啲值物咋~
IMMIO
木星會員

文章bowie0345 » 2012-09-05, 19:41

上網有個 豆豆剎殭屍嘅物品download.....
原來殭屍唔係月圓先會出現...@.@
bowie0345
天王星會員

文章IMMIO » 2012-09-05, 20:05

bowie0345 寫:上網有個 豆豆剎殭屍嘅物品download.....

我照個比嗰個DL地址,但佢話Oops..冇里個page :D
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-09-05, 21:41

IMMIO 寫:
bowie0345 寫:上網有個 豆豆剎殭屍嘅物品download.....

我照個比嗰個DL地址,但佢話Oops..冇里個page :D

下?
我入到仲DOWN埋添喎~
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-09-05, 21:51

IMMIO 寫:

下?

咁唔該,你介唔介意話我知,個page link呀?
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-09-05, 23:41

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

下?

個PACK入面張紙有寫= =
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-09-05, 23:43

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

下?

個PACK入面張紙有寫= =

我有照打,但係都係入唔到...另外我有PM比你,問你係咪個網址~ :cry:
拜煩你PM告訴我 :oops:
我只下載了Plants vs Zombie的t-shirt,海報,可我再進入Game的時候,就找不著那個豆豆呀?
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-09-06, 00:59

豆豆植物佔好多位...
最好就有大屋先好買,廢事又唔夠位種嘢...
另外SUPERNATURAL入面有樣嘢叫花盆,俾你喺室內都種到植物(大型例外,例如樹),將啲盆栽擺哂入房,再LOCK房門成為「只有我」,咁就安全架喇
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客