您曾經最期待嘅係邊隻資料片?(已更新)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

您曾經最期待嘅係邊隻資料片?

世界歷險記
8%
頂級奢華組合
沒有投票
夢想起飛
8%
慾望街車
沒有投票
夜店人生
8%
Outdoor Living Stuff
沒有投票
花樣年華
4%
Town Life Stuff
沒有投票
玩美寵物
13%
Master Suite Stuff
沒有投票
華麗舞台
4%
華麗舞台特別版
沒有投票
Katy Perry's Sweet Treats
沒有投票
Diesel Stuff
4%
異能新世紀
8%
春夏秋冬
13%
Movie Stuff
8%
前進未來
21%

總投票數 : 24

您曾經最期待嘅係邊隻資料片?(已更新)

文章Managzium » 2012-09-03, 16:51

您曾經最期待嘅係邊隻資料片?
最後由 Managzium 於 2013-08-11, 21:23 編輯,總共編輯了 3 次。
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: 您曾經最期待嘅係邊隻資料片?

文章mrtom » 2012-09-03, 17:51

夜店>seasons>pets>世界歷險>夢想>supernatural>generation>showtime>>>各組合片
mrtom
土星會員

文章b_kevin_e » 2012-09-03, 17:55

pets
最後都係有d搵笨
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Managzium » 2012-09-03, 20:38

希望SUPERNATURAL唔會係搵笨啦~
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2012-09-03, 22:58

World Adventures
比我想像既渡假唔同,呢個係探險 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-09-03, 23:01

bananasims 寫:World Adventures
比我想像既渡假唔同,呢個係探險 :oops:

渡假都諗得到= ="
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-04, 12:11

寵物都搵笨....?
自從夜店開始就每一隻都好期待,希望快d出~
gordonfun1234
天王星會員

文章b_kevin_e » 2012-09-04, 12:32

gordonfun1234 寫:寵物都搵笨....?

根本花樣年華之後隻隻都搵笨
加價不特止仲要愈黎愈少野
咁多資料片只有 世界歷險記 同 夜店 收貨,其他唔值咁貴
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Managzium » 2012-09-06, 17:50

b_kevin_e 寫:

又唔係隻隻...
有冇咁誇張呀= ="
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-06, 17:57

朋友~play with life啊....花樣年華同玩美寵物裡面既內容好貼近呢句說話
gordonfun1234
天王星會員

文章Managzium » 2012-09-07, 17:11

gordonfun1234 寫:

朋友~play with life啊....花樣年華同玩美寵物裡面既內容好貼近呢句說話

其實人人想得到嘅嘢都唔同,有人鍾意貼近住現實,亦有人鍾意脫離現實
Managzium
火星會員

Re: 您曾經最期待嘅係邊隻資料片?(已更新)

文章Managzium » 2013-08-11, 01:26

投票~~
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-08-11, 01:30

而家最期待會係:Into The Future :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章SWChan » 2013-08-13, 01:52

IMMIO 寫:而家最期待會係:Into The Future :mrgreen:

D trailer都好好睇, 但係我都係想玩未來版多D
SWChan
天王星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 31 位訪客