異能新世紀新予告片 (新少量Gameplay) 片段 ~

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

異能新世紀新予告片 (新少量Gameplay) 片段 ~

文章IMMIO » 2012-08-31, 23:07

影片轉自: GameNewsOfficial @ Youtube

(請由0:35開始睇)
http://www.youtube.com/watch?v=IDF31cRGAJs

啲片段又再多左少少
例如話:
人狼竟然好似狗咁可以比人R痕,,同埋有"守獵"功能
另外"魔鏡"可以幫你換衫
仲有可以養蜜蜂...等等

不過我其實都幾唔鐘意個新地區,好似無論用咩類形既小人都好容易就見到咁
或者可能我本人可能係女性關係啦,
用既小人都係偏向唯美派,如女巫,Fairy,吸血鬼
到時係啲"仙境湖畔"咁既地方竟衝隻人狼或喪屍出黎(睇片就會見到人狼竟若無其事大街度走出黎)
都咪話唔破壞成個境 :roll:

女巫魔法劑

真係希望星期二快啲到 :D
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
IMMIO
木星會員

Re: 異能新世紀新予告片 (新少量Gameplay) 片段 ~

文章Managzium » 2012-09-01, 00:03

唔係出咗好耐架喇咩?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: 異能新世紀新予告片 (新少量Gameplay) 片段 ~

文章IMMIO » 2012-09-01, 00:24

Managzium 寫:唔係出咗好耐架喇咩?

我見係Youtube係8月29日Post出黎
其實係咪大家都已經睇過架啦 :o
一係咁啦,如果真係有重複既話
咁del里個Post啦,thanks ;)
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2012-09-03, 23:01

我未睇 :P
聽日賣我今日仲未好清楚隻資料片有啲乜
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2012-09-04, 08:53

bananasims 寫:我未睇 :P
聽日賣我今日仲未好清楚隻資料片有啲乜

死啦,我而家好緊張
因為驚買左個Game會行得好慢
我試過只係"創造市民"都未搬入屋就同我彈返出window :oops:
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 41 位訪客