趣事

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

趣事

文章hihihiih6 » 2012-08-29, 12:43

我玩SIM3選新SIM買屋個陣遇過兩次趣事
第一次:雙子溪甜水圓環39號郊區會堂入住時話間屋D電器壞唒可以選擇自己整或者用政府提供既免費維修工
第二次:星光海岸洛瑞斯弄76號精簡屋頂先裝修屋之前係墳場有好多鬼之後有捉鬼獵人上門你可以選擇同鬼生活或者免費捉鬼
5知大家有冇遇過類似既事呢??
hihihiih6
天王星會員

Re: 趣事

文章gordonfun1234 » 2012-08-29, 15:16

當然有啦~雙子溪有D近郊既屋會成地雜草,有D屋仲會成家電器壞哂,仲要搞到成地水~呢D係挑戰黎,可以吾接~
gordonfun1234
天王星會員

文章IMMIO » 2012-08-29, 21:41

hihihiih6 寫:我玩SIM3選新SIM買屋個陣遇過兩次趣事
第一次:雙子溪甜水圓環39號郊區會堂入住時話間屋D電器壞唒可以選擇自己整或者用政府提供既免費維修工
第二次:星光海岸洛瑞斯弄76號精簡屋頂先裝修屋之前係墳場有好多鬼之後有捉鬼獵人上門你可以選擇同鬼生活或者免費捉鬼
5知大家有冇遇過類似既事呢??

未玩過,等我試下先 :D
IMMIO
木星會員

文章hihihiih6 » 2012-09-01, 23:11

gordonfun1234 寫:當然有啦~雙子溪有D近郊既屋會成地雜草,有D屋仲會成家電器壞哂,仲要搞到成地水~呢D係挑戰黎,可以吾接~

仲有無其它5該講哂所有你知既比我
hihihiih6
天王星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-03, 14:24

hihihiih6 寫:
gordonfun1234 寫:當然有啦~雙子溪有D近郊既屋會成地雜草,有D屋仲會成家電器壞哂,仲要搞到成地水~呢D係挑戰黎,可以吾接~

仲有無其它5該講哂所有你知既比我

好遺憾,我之前所講既就係我所有我知既,睇下有無其他人知道更多~
gordonfun1234
天王星會員

文章bananasims » 2012-09-03, 22:59

太空碩石囉,成地都係石頭
執晒仲係一「撻撻」石頭漬,所以我唔建議接 :?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 95 位訪客