你E家想唔想玩 sims 3?

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

No
沒有投票
Yes
50%
無意見
沒有投票
一半一半啦
50%

總投票數 : 12

文章ssd21345 » 2012-08-18, 10:24

如題.
最後由 ssd21345 於 2012-08-21, 08:37 編輯,總共編輯了 1 次。
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: 你E家想唔想玩 sims 3?

文章a252 » 2012-08-18, 22:23

If you want to know what I think now, I don't want to play.
I have a hell lot of assignment at the moment anyway...
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

文章IMMIO » 2012-08-19, 14:58

其實樓主可以加多一至兩個選擇

1.No Comment
2.Half Half

因為有時候,窒機,自動彈game,里類問題,真係會令人唔想玩
但擺埋一邊唔坃,見遲下又推出幾吸引既新資料片,自自然然又想玩返~
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-08-19, 20:16

IMMIO 寫:其實樓主可以加多一至兩個選擇

2.Half Half

因為有時候,窒機,自動彈game,里類問題,真係會令人唔想玩
但擺埋一邊唔坃,見遲下又推出幾吸引既新資料片,自自然然又想玩返~

Agree!!
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2013-01-08, 09:59

2.Half Half

窒機好大機會係因為地圖中有大量卡住左既小人同動物~裝Overwatch可以解決~
自動彈game係因為遊戲配置超過左電腦既性能,都可能太多mod或者download落黎既物件~所以會容易彈game~
其實反而要獻幸識得彈game~如果吾識,就會hand死左係度~甚至令電腦燒壞都有可能~
gordonfun1234
天王星會員

文章IMMIO » 2013-01-10, 13:41

gordonfun1234 寫:

2.Half Half

窒機好大機會係因為地圖中有大量卡住左既小人同動物~裝Overwatch可以解決~
自動彈game係因為遊戲配置超過左電腦既性能,都可能太多mod或者download落黎既物件~所以會容易彈game~
其實反而要獻幸識得彈game~如果吾識,就會hand死左係度~甚至令電腦燒壞都有可能~

就以上問題,我都煩緊黎緊既Simcity.我好唔好買呢咁~ :?
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客