Supernatural & Season 少量Gameplay影片!

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Supernatural & Season 少量Gameplay影片!

文章IMMIO » 2012-08-16, 14:29

片段黎至: Electronicarts

http://www.livestream.com/electronicarts/video?clipId=pla_e26d7d0e-118a-4500-aeef-4ea1ef2a6e9d

睇完黎條片
已對女巫既皮膚疑問解決左!
原來今次女巫好定懷都好,皮膚色可以自己選,唔再似Sims 2咁受到局限~

我英文麻麻地,但齋睇佢哋少量遊戲片段.原本只係期待,但而家已變成超級期待里隻Supernatural!
因為原來隨左女巫,Fairy,Vampire,werewolf之外,仲有Ghost都有得創造(連"死亡屬性""How they die"都可自己選擇!)
唔洗下下用"機會"先控制到鬼魂
同埋如果大家有留意睇片.係創造市民個Part畫面(圖1),應該見到仲有一個創造角色(Ghost隔離嗰格)

(圖1.)
Sims 3 Super.jpg

(圖2.) 連基本膚色在內,今次總共有12種膚色
Sims 3 Super1.jpg

但尤於段片有啲朦,我睇唔到係咩角色?(如果眼力較好睇得到既,請我知你睇到啲咩.thanks)
我估嗰個角色係咪要以後推出既資料片先用得到呢?

至於Season都有啲幾新奇既嘢
倒如話有部"曬燈機",個小人入左去之後,膚色應該會變成健康古銅色至係,但亦有機會曬得變成"鐘無艷" :D
不過我本人對Season興趣唔係咁大囉~
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
IMMIO
木星會員

Re: Supernatural & Season 少量Gameplay影片!

文章bananasims » 2012-08-17, 19:42

睇咗一半唔想睇…
Seasons 嗰度同模擬市民 2 無咩分別 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: Supernatural & Season 少量Gameplay影片!

文章IMMIO » 2012-08-17, 21:56

bananasims 寫:睇咗一半唔想睇…
Seasons 嗰度同模擬市民 2 無咩分別 :oops:

嗯~ :|
Seasons其實真係無乜特別
反而"Super"應該好玩好多 :mrgreen:
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客