大家期唔期待將9月推出既"Supernatural"呢

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

大家期唔期待將9月推出既"Supernatural"呢

文章IMMIO » 2012-06-21, 13:50

我自己就幾期待,因為又可玩女巫同Fairy :D
好想知今次會有咩新魔法可用!
IMMIO
木星會員

Re: 大家期唔期待將9月推出既"Supernatural"呢

文章Managzium » 2012-06-21, 14:18

吸血鬼之前已經出咗
巫師就喺中世紀出咗
反而我期待嘅係人狼
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: 大家期唔期待將9月推出既"Supernatural"呢

文章IMMIO » 2012-06-22, 15:08

Managzium 寫:吸血鬼之前已經出咗
巫師就喺中世紀出咗
反而我期待嘅係人狼

唔知今次巫師膚色仲會唔會咁綠呢?(希望唔好咁綠啦) :lol:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-06-22, 23:23

IMMIO 寫:
巫師就喺中世紀出咗
反而我期待嘅係人狼

唔知今次巫師膚色仲會唔會咁綠呢?(希望唔好咁綠啦) :lol:

乜巫師皮膚係綠色架咩??
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2012-06-23, 09:42

Managzium 寫:
IMMIO 寫:
巫師就喺中世紀出咗
反而我期待嘅係人狼

乜巫師皮膚係綠色架咩??

Sims 2,做壞女巫個皮膚係綠色架,綠到好似里個公仔 :mrgreen: 咁既樣架~
最後由 IMMIO 於 2012-09-03, 12:28 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

文章gordonfun1234 » 2012-06-29, 12:12

我同樓主一樣都係期待女巫同Fairy~不過看似有喪屍之類的物體出現~
gordonfun1234
天王星會員

文章gogogo888 » 2012-08-10, 23:25

gordonfun1234 寫:我同樓主一樣都係期待女巫同Fairy~不過看似有喪屍之類的物體出現~

唔知有冇得用鎗射呢... :D
頭像
gogogo888
天王星會員

文章ssd21345 » 2012-08-11, 21:03

gogogo888 寫:
gordonfun1234 寫:我同樓主一樣都係期待女巫同Fairy~不過看似有喪屍之類的物體出現~

mods 可以
我 download 左 gun mod,而家應有4種彈
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章IMMIO » 2012-08-12, 17:05

鎗射??
係咩黎架? :roll:
IMMIO
木星會員

文章gordonfun1234 » 2012-08-29, 14:45

甘咪變左L4D? 我中意~ :D
我係以殺喪屍為樂架~~~
天王星會員

文章mrtom » 2012-08-31, 18:58

睇佢個預告都幾吸引下...又人狼又精靈睇落會幾唔錯下...所以一定會買黎玩...不過...就個人黎講...我反而比較期待之後個隻資料片season多d...
(PS...其實...我覺得今次個中文名好怪...異能新世紀...唔知點解令我聯想到吸血新世紀...
同埋...希望season個中文名改得好d...就咁叫春夏秋冬感覺上好馬虎...)

PSS...請問各位知唔知道邊度仲有得買番master Suite隻組合...d人同我講賣曬唔番貨...
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2012-08-31, 23:11

mrtom 寫:睇佢個預告都幾吸引下...又人狼又精靈睇落會幾唔錯下...所以一定會買黎玩...不過...就個人黎講...我反而比較期待之後個隻資料片season多d...
(PS...其實...我覺得今次個中文名好怪...異能新世紀...唔知點解令我聯想到吸血新世紀...
同埋...希望season個中文名改得好d...就咁叫春夏秋冬感覺上好馬虎...)

PSS...請問各位知唔知道邊度仲有得買番master Suite隻組合...d人同我講賣曬唔番貨...

今次Sims 3 Season改既中文版,就咁叫"春夏秋冬",真係求期左
我情願佢用左Sims 2時候叫"四季",咁仲好 :D
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2012-09-01, 00:26

IMMIO 寫:
mrtom 寫:睇佢個預告都幾吸引下...又人狼又精靈睇落會幾唔錯下...所以一定會買黎玩...不過...就個人黎講...我反而比較期待之後個隻資料片season多d...

今次Sims 3 Season改既中文版,就咁叫"春夏秋冬",真係求期左

笑咗...
Managzium
火星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-03, 14:22

IMMIO 寫:

模2叫度假四季,不過feel吾到有度假~不如叫春夏秋冬,都係比較直接d~
天王星會員

文章bananasims » 2012-09-03, 23:00

春夏秋冬呢個名有創意喎…好過度假四季…完全都唔係度假
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2012-09-04, 08:56

gordonfun1234 寫:
IMMIO 寫:

模2叫度假四季,不過feel吾到有度假~不如叫春夏秋冬,都係比較直接d~

乜全名係叫"渡假四季",死火"腦部退化"快速進化中:mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章gogogo888 » 2012-09-04, 17:37

各位, 有冇人已經買到Supernatural喇?? 我諗住明天星期3去買!! :o
頭像
gogogo888
天王星會員

文章mrtom » 2012-09-04, 19:30

gogogo888 寫:各位, 有冇人已經買到Supernatural喇?? 我諗住明天星期3去買!! :o

我今日係荃灣2000fun度買左...感覺上好似未有太多人買咁...因為佢後面有好多supernatural
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2012-09-04, 22:46

mrtom 寫:
gogogo888 寫:各位, 有冇人已經買到Supernatural喇?? 我諗住明天星期3去買!! :o

我今日係荃灣2000fun度買左...感覺上好似未有太多人買咁...因為佢後面有好多supernatural

真係想喊,原來手機唔小心轉左做震機,人哋頭先4點打黎叫我擺貨,我都唔知
變左聽日先買到,唉~
IMMIO
木星會員

文章gordonfun1234 » 2012-09-05, 11:30

IMMIO 寫:
mrtom 寫:

真係想喊,原來手機唔小心轉左做震機,人哋頭先4點打黎叫我擺貨,我都唔知
變左聽日先買到,唉~

老友,以後都係有無電話都去睇下...我試過因為我岩岩去左d收吾到既地方,所以打吾到俾我...好在我個日好有信心會係個日出就走左去睇,如果吾係真係會遲左一日開始~
天王星會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 59 位訪客