最近sims 3 lag 到爆,玩少D...

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

最近sims 3 lag 到爆,玩少D...

文章ssd21345 » 2012-05-26, 18:14

用左 game booster 同close曬IE Firefox 都有時lag :cry: :twisted:
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: 最近sims 3 lag 到爆,玩少D...

文章Managzium » 2012-05-27, 11:15

就係因為咁, 所以我呢排都玩少咗...
打機係因為要增加娛樂, 但係LAG會令我娛樂雙倍下降
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章meng_1013 » 2012-06-02, 23:57

唉...我裝左寵物之後勁lag...
成日都係game時間幾10分鐘就停左係度郁唔到,
又唔係hand喎...隔一陣就可以郁返....之後再過game時間幾10分鐘又停左...

再唔係就成日彈game...又或者入game果時出現發生嚴重錯誤...
搞到入面data錯哂...個小朋友登記左寄宿學校, 第2日有巴士到,
點知無車黎, 學校入面又寫住登記左寄宿學校, 又返唔到社區學校,
搞到個小朋無書讀, 留佢一個係屋企又無被人罰...

再唔係就係個sims卡死左, 咩都做唔到...搞到要重新玩

未裝寵物之前咩事都無...
meng_1013
天王星會員

文章Managzium » 2012-06-03, 00:03

meng_1013 寫:唉...我裝左寵物之後勁lag...
成日都係game時間幾10分鐘就停左係度郁唔到,
又唔係hand喎...隔一陣就可以郁返....之後再過game時間幾10分鐘又停左...

再唔係就成日彈game...又或者入game果時出現發生嚴重錯誤...
搞到入面data錯哂...個小朋友登記左寄宿學校, 第2日有巴士到,
點知無車黎, 學校入面又寫住登記左寄宿學校, 又返唔到社區學校,
搞到個小朋無書讀, 留佢一個係屋企又無被人罰...

再唔係就係個sims卡死左, 咩都做唔到...搞到要重新玩

未裝寵物之前咩事都無...

其實個版本越新就越lag, 所以淨玩主程式應該會好順
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-07-18, 10:45

我uninstall左個 sims 3 :lol: 但係浪費左我 D 錢 :oops:
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章chung » 2012-08-05, 01:36

我安都華麗舞x 我有時很lag但lag3-4秒 不個很多時我save有錯誤我要常常save才可以解決這個問題我未安華麗舞x我都沒有這個問題 :oops: :oops:
chung
天王星會員

文章chung » 2012-08-05, 01:39

還有不能去旅行 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
chung
天王星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客