好耐冇上黎,流星墜落

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

好耐冇上黎,流星墜落

文章JX7452~Tadase » 2012-04-07, 22:26

流星呀,好大個影!(模擬大賽進行中)
圖檔

流星墜落
圖檔

在場人士全部遭殃,但業主竟然冇事! :ugeek:
圖檔

事後見到呢批人都係咁嘅樣...... :oops:

PS:只要模擬大賽進行緊,無論發生咩事(生日、死人、意外),業主都好無情咁當睇唔到。
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

Re: 好耐冇上黎,流星墜落

文章b_kevin_e » 2012-04-07, 23:25

Showtime? (隻野我見bnn踩到咁我down左唔冇裝 :oops: )
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章JX7452~Tadase » 2012-04-08, 00:45

b_kevin_e 寫:Showtime? (隻野我見bnn踩到咁我down左唔冇裝 :oops: )

係,我反而裝咗呢個冇裝Pets
btw,點解我買咗塊表演場地都仲有外人做業主? :geek:
頭像
土星會員

文章Managzium » 2012-04-08, 18:17

因為呢隻game仲未有一個function, 就係「玩家可以做老闆」
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-08, 18:58

Managzium 寫:因為呢隻game仲未有一個function, 就係「玩家可以做老闆」

The Sims 2 OFB...
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-08, 19:10

OFB?
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2012-04-08, 22:07

Open for Business 開店達人
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-04-09, 15:04

唉...
點解唔將SIM2嘅功能加入SIMS3入面喎 :(
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-12, 18:26

Managzium 寫:唉...

整Mods 冇人整因為會Lag+好難整
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-13, 02:27

我講EA喎...
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-13, 07:46

下個係magic EP...
頭像
ssd21345
木星會員

文章JX7452~Tadase » 2012-04-13, 12:09

唉,點解唔將SIM1嘅功能加入SIMS3入面喎
以前玩Sims 1 Hot Date 啲餐廳同商店唔係rabbit hole黎添
可以自己設計,幾好玩...... :D
頭像
土星會員

文章Managzium » 2012-04-13, 12:13

JX7452~Tadase 寫:

唉,點解唔將SIM1嘅功能加入SIMS3入面喎
以前玩Sims 1 Hot Date 啲餐廳同商店唔係rabbit hole黎添
可以自己設計,幾好玩...... :D

唉...
可能遲啲會為呢啲嘢出個昆水包 :twisted:
Managzium
火星會員

文章JX7452~Tadase » 2012-04-13, 12:28

可能遲啲會為呢啲嘢出個昆水包 :twisted:

俾我就唔買

以前玩Sims 1 設計車站,上層係「月台」,下層係商場,食肆得一個卡位,餐廳收銀機當入閘機。
然後去入閘機買野食,見住個waiter同chef穿過「車站通道」出入,重有成班人等入餐廳食野,個waiter拎N份menu...... :lol:
頭像
土星會員

文章bananasims » 2012-04-13, 21:18

我覺得非常男女無開店達人咁正
嗰部機放响度收人錢好正 :D
況且 Sims 3 除咗無 loading screen 外無咩野可取…有時我都玩返模擬市民 2
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-04-15, 01:08

我有玩過SIMS 2, 但係唔識玩加上畫質差到見到都唔想玩
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-15, 09:36

Sims 2 好功能 and 唔 Lag.
頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2012-04-15, 09:50

Managzium 寫:我有玩過SIMS 2, 但係唔識玩加上畫質差到見到都唔想玩

sims 1 仲差
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-16, 19:27

ssd21345 寫:
Managzium 寫:我有玩過SIMS 2, 但係唔識玩加上畫質差到見到都唔想玩

sims 1 仲差

希望SIMS3唔會變差啦...
Managzium
火星會員

文章b_kevin_e » 2012-04-18, 23:06

Managzium 寫:
ssd21345 寫:

sims 1 仲差

希望SIMS3唔會變差啦...

變緊啦,見佢D資料片愈出愈差
我要求唔高,唔洗去到世界歷險記,有返夜店人生個lv我都收貨啦

而家我咁分法:
正嘢   : 世界歷險記
麻麻地  : 夜店人生
<--收貨介線,上面:收貨;下面:唔收貨-->
唔係好掂 : 夢想起飛、玩美寵物
完全是垃圾: 花樣年華、華麗舞台
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列