好耐冇上黎,流星墜落

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: 好耐冇上黎,流星墜落

文章Managzium » 2012-04-20, 00:31

b_kevin_e 寫:
Managzium 寫:
ssd21345 寫:
Managzium 寫:我有玩過SIMS 2, 但係唔識玩加上畫質差到見到都唔想玩

sims 1 仲差

希望SIMS3唔會變差啦...

變緊啦,見佢D資料片愈出愈差
我要求唔高,唔洗去到世界歷險記,有返夜店人生個lv我都收貨啦

而家我咁分法:
正嘢   : 世界歷險記
麻麻地  : 夜店人生
<--收貨介線,上面:收貨;下面:唔收貨-->
唔係好掂 : 夢想起飛、玩美寵物
完全是垃圾: 花樣年華、華麗舞台

花樣年華又未至於係完全垃圾= =
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-20, 18:40

ssd21345 寫:
Managzium 寫:我有玩過SIMS 2, 但係唔識玩加上畫質差到見到都唔想玩

sims 1 仲差

我要求唔高,唔洗去到世界歷險記,有返夜店人生個lv我都收貨啦

而家我咁分法:

把the sims 2 nightlife 拆左二件:華麗舞台,夜店人生 -_- :twisted:
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-20, 19:32

ssd21345 寫:
ssd21345 寫:

sims 1 仲差

而家我咁分法:

把the sims 2 nightlife 拆左二件:華麗舞台,夜店人生 -_- :twisted:

EA嘅風格不嬲都係將舊嘅拆開, 喺新嘅嗰度分開賣~
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章b_kevin_e » 2012-04-21, 00:18

ssd21345 寫:

sims 1 仲差

而家我咁分法:

花樣年華又未至於係完全垃圾= =

花樣年華我玩唔夠30分鐘就END GAME+刪左佢,太爛,我不能接受
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Managzium » 2012-04-22, 18:08

花樣年華係要俾時間落去先會搵到樂趣= =
30分鐘一定玩唔到啲咩出嚟= =
Managzium
火星會員

上一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 44 位訪客