模擬市民不能動

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

模擬市民不能動

文章kifyanaga9639 » 2012-01-15, 00:28

我的市民他去上班 可是他一直站在公司外
然後我怎麼取消都取消不了 跟他講話也不行
該怎麼辦??
kifyanaga9639
天王星會員

Re: 模擬市民不能動

文章hihihiih6 » 2012-01-17, 19:38

我都試過不過係飲吸血鬼解藥個陣
情況同你一樣最終好像等了約半日
之後飲左解藥回復正常我係每次飲
解藥都係咁
hihihiih6
天王星會員

文章Managzium » 2012-03-21, 00:44

你地之前係咪去過旅行?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ms_s » 2012-07-08, 20:23

我都試過...幾次都係喺金字塔入面困住咗,走唔到...打電話話要返屋企都無用...企到夠日子自動離開... = =" (好彩係旅行最尾一日)
ms_s
天王星會員

文章KeroChu » 2012-07-08, 22:42

I guess you should try to reset the sim
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章Managzium » 2012-07-08, 23:05

其實呢啲情況都常見,尤其係裝咗TS3-WA嘅玩家
因為TS3-WA真係有好多BUG(EA亦完全冇心去維修),所以有裝WA嘅玩家中BUG都唔奇
只要喺CHEAT BAR 打RESETSIM 「人名」(例如:RESETSIM 沃辛何登)
咁就會將人仔送番屋企,如果唔喺本地,會將人仔送番去營地
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Majestic-12 [Bot] 和 111 位訪客