為何爆破野無火出?_?

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

為何爆破野無火出?_?

文章ellishon » 2010-06-11, 11:59

我顯示d野全部己教高了..(反鋸齒果舊野除外)
但爆野果陣, 條友um住對耳, 等左陣
舊野唔見左(真係無拉拉消失左, 好似禁delete咁, 無爆過唔見左), 得返d廢物淨
為何會這樣?_?

還有, 果個咩除錯互動點set....d關機無互動@@
ellishon
天王星會員

Re: 為何爆破野無火出?_?

文章bananasims » 2010-06-11, 12:09

火淨係好短,不過有煙
你爆傢俬的話,舊傢俬梗係無咗,唔係點解有啲廢物出黎…
不過垃圾堆係例外

還有, 果個咩除錯互動點set....d關機無互動@@

唔明
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ellishon » 2010-06-11, 12:52

打完testingcheatsenabled ture+buydebug on後
可以買世界力險記墓中的東西
但係d機關要set除錯互動先可以啟動到@O@

pic見(d條唔係我draw)
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
ellishon
天王星會員

文章bananasims » 2010-06-11, 13:03

世界歷險記啲墓係咁整的嘛…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ellishon » 2010-06-12, 12:52

[quote="bananasims"]火淨係好短,不過有煙
你爆傢俬的話,舊傢俬梗係無咗,唔係點解有啲廢物出黎…
不過垃圾堆係例外

連火都無先係問題-,-
原全無http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=8&t=11546呢個的效果sosad
ellishon
天王星會員

文章bananasims » 2010-06-12, 17:59

試下更新顯示卡驅動
bananasims
太陽會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客