結婚之後無左兩間店的合伙權...

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

結婚之後無左兩間店的合伙權...

文章bookbugs » 2009-06-17, 11:28

小食汽車我明明已經買斷左
書店我又入左股
未結婚前一路都係隨身行李見到兩張cert同可以收錢
點知一結左婚隨身行李d 野無晒
連收集的石頭同埋種子咩都無晒...
點解咁架... :oops:
bookbugs

Re: 結婚之後無左兩間店的合伙權...

文章bananasims » 2009-06-17, 11:42

係咪因為你切換過可用家庭?
http://thesims.i-circle.net/the-sims-3/ ... tch-family
轉換家庭會取消全部家庭成員已承諾的期望、機會的記錄、所有清單(包括隨身物品清單、家庭清單、書櫃的書籍、雪櫃的食材)。如果你想玩另一個家庭,請在主選單中開一個新的存檔玩。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bookbugs » 2009-06-17, 12:36

原來唔係因為我結左婚...
明白晒了... 好慘... :oops:
謝謝。
bookbugs

文章bananasims » 2009-06-17, 12:41

用 motherlode 再買啦
唔保留真係好煩
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章pokemoncwh » 2009-06-17, 13:57

我睇個標題以為你個人仔結左婚之係d野比哂老婆/老公=.=
pokemoncwh
土星會員

文章黑色王牌 » 2009-06-17, 14:09

我都試過咁樣唔見晒D食物同埋個收藏幫手 :cry:

點樣可以keep住佢呀 :?:
黑色王牌

文章bananasims » 2009-06-17, 17:04

搬晒出黎 :D
bananasims
太陽會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 12 位訪客