help! 請問有關密泉問題=.=

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

help! 請問有關密泉問題=.=

文章qweqwe2 » 2012-03-17, 23:42

請問密泉的地圖點樣去到溫泉,係地圖度都搵唔到溫泉的標誌,有d人話要做任務先可以去到溫泉,是否真的?係邊到揾任務??
qweqwe2
天王星會員

Re: help! 請問有關密泉問題=.=

文章bananasims » 2012-03-18, 18:34

溫泉應該係响中國…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章qweqwe2 » 2012-03-18, 20:17

中國??
qweqwe2
天王星會員

文章bananasims » 2012-03-18, 20:23

世界歷險記那個
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2012-03-18, 20:23

世界歷險記那個
bananasims
太陽會員

文章qweqwe2 » 2012-03-18, 21:50

明白,咁d人講果個神秘溫泉係咪都係中國做任務先有呢?我依家玩緊華麗舞台個地圖係咪都係去中國就ok,定係要用返密泉果個地圖先可以呢?
qweqwe2
天王星會員

文章bananasims » 2012-03-19, 15:39

我有印象個神秘溫泉係响中國
密泉嗰個地圖唔係人人有,所以無可能叫你去密泉
bananasims
太陽會員

文章qweqwe2 » 2012-03-20, 08:29

唔係中國果個溫泉=.=係密泉的地圖的神秘溫泉
qweqwe2
天王星會員

文章bananasims » 2012-03-20, 09:18

唔係好明你講咩= =
其實小弟好少玩密泉,如果你响密泉玩去返密泉個神秘溫泉好正常
只係有機會叫你去中國個溫泉
bananasims
太陽會員

文章qweqwe2 » 2012-03-21, 22:46

d人話個神秘溫泉係密泉地圖先有,話要去博物館做任務,但我去到博物館又唔見有任務=.=
qweqwe2
天王星會員

文章Managzium » 2012-03-22, 12:38

博物館好似有秘道入架...
搵下啦~(小弟搵到眼殘先搵到-,-)
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章qweqwe2 » 2012-03-22, 22:10

你意思係博物館入面有秘道?咁請問係咪入左秘道先有任務?秘道大約係博物館的咩位置?=.=
qweqwe2
天王星會員

文章Managzium » 2012-03-24, 11:06

太耐冇去旅行(因為成日都中BUG), 所以唔係好記得...
不過我記得係接咗任先要入去博物館搵秘道
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-22, 17:52

bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-22, 23:22

ssd21345 寫:http://sims.wikia.com/wiki/Leon's_Fountain_of_Youth

咩料= =
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-23, 17:20

Managzium 寫:
ssd21345 寫:http://sims.wikia.com/wiki/Leon's_Fountain_of_Youth

咩料= =

我估你唔識睇英文-_-

Managzium 寫:博物館好似有秘道入架...

我記得E個係中國個個......人地話密泉個個,唔係中國個個.......
最後由 ssd21345 於 2012-04-23, 17:34 編輯,總共編輯了 3 次。
頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2012-04-23, 17:25

咩料= =

我估你唔識睇英文-_-

我記得E個係中國個個......人地話密泉個個,唔係中國個個......
最後由 ssd21345 於 2012-04-23, 17:34 編輯,總共編輯了 2 次。
頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2012-04-23, 17:32

double post...sorry about that
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2012-04-23, 18:05

ssd21345 寫:

咩料= =

我估你唔識睇英文-_-

我記得E個係中國個個......人地話密泉個個,唔係中國個個......

咁係喺邊個國家架?
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2012-04-23, 20:31

ssd21345 寫:

咩料= =

我估你唔識睇英文-_-

咁係喺邊個國家架?

viewtopic.php?f=8&t=12275&hilit=+%E5%AF%86%E6%B3%89
唔係國家-_-
頭像
ssd21345
木星會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客