模擬市民2邊隻可以去埋人地屋企玩?

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

模擬市民2邊隻可以去埋人地屋企玩?

文章s_pigman » 2008-03-07, 01:52

如題~~
同埋邊隻最好玩呀?

吾該 *0*
s_pigman

Re: [問題]模擬市民2邊隻可以去埋人地屋企玩?

文章lckj » 2008-03-07, 15:56

唔係幾明咩叫"去埋人地屋企玩"

最好玩係全部裝哂
lckj

文章s_pigman » 2008-03-07, 22:06

lckj 寫:唔係幾明咩叫"去埋人地屋企玩"

最好玩係全部裝哂

S0R`我講得吾清楚~
M ..姐系玩緊1間屋既時間想過去第2個家庭既屋企度1齊玩 .
s_pigman

文章bananasims » 2008-03-07, 22:10

至今仍未可以
不過可以點擊佢既屋用返嗰個家庭去玩
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章s_pigman » 2008-03-09, 20:56

bananasims 寫:至今仍未可以
不過可以點擊佢既屋用返嗰個家庭去玩

吾該晒~咁 度假四季好吾好玩呀?
s_pigman

文章bananasims » 2008-03-09, 21:08

OK 啦
我最鐘意環遊世界, 之後度假四季
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章s_pigman » 2008-03-11, 02:41

bananasims 寫:OK 啦
我最鐘意環遊世界, 之後度假四季

我見到有隻2合1版系有埋環遊世界 .個隻0吾0K架?
s_pigman

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客