開左電視但無畫面 ?

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

Re: [問題] 開左電視但無畫面 ?

文章HunterCoka » 2008-01-19, 09:20

bananasims 寫:唔係太明 =.=""

請問您睇唔睇到我個logs呀?
係咪盞泳池燈個檔有問題呀?
HunterCoka

文章偉仔=.= » 2008-03-07, 22:40

我玩sims2時都同你一樣有呢個問題,又係電視電腦有聲冇畫,我都好想知點樣解決 :cry: 我張顯不卡係hd2600pro
偉仔=.=

文章偉仔=.= » 2008-03-07, 22:43

我都去左好幾論壇問過呢個問題,不過都係冇人答到我點解決=.=搞到我好苦惱
偉仔=.=

文章HunterCoka » 2008-03-08, 11:53

偉仔=.= 寫:我都去左好幾論壇問過呢個問題,不過都係冇人答到我點解決=.=搞到我好苦惱

我同你一樣都好苦惱,等我一心換左部新電腦黎玩the sims 2! :cry:
我去EA美國官網個forum睇過,好多外國人都用2600同2400系列既顯示卡都有同樣問題!
佢地話暫時知道係無法修正,大家都試過send e-mail去ea同radeon,
但個問題都係未解決! :evil:
HunterCoka

文章偉仔=.= » 2008-03-08, 16:55

HunterCoka 寫:
偉仔=.= 寫:我都去左好幾論壇問過呢個問題,不過都係冇人答到我點解決=.=搞到我好苦惱

我同你一樣都好苦惱,等我一心換左部新電腦黎玩the sims 2! :cry:
我去EA美國官網個forum睇過,好多外國人都用2600同2400系列既顯示卡都有同樣問題!
佢地話暫時知道係無法修正,大家都試過send e-mail去ea同radeon,
但個問題都係未解決! :evil:

haha,我同你一樣,一心換部好部新電腦黎玩sims2,又加埋張好少少ge顯示卡(2600)黎玩=.=點知就出現左呢個咁奇怪ge問題:S如果你收到解決ge方法,記住post出黎wo,thx
偉仔=.=

上一頁

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客