2種類型的MESHES?

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

2種類型的MESHES?

文章44.mushes » 2007-05-23, 18:48

1.
圖檔

2.
圖檔

請問以上兩種有什麼分別?
第1種只需要開啟後按安裝就可以, 那第2種呢?
它只讓我按確定..

另外是, 髮型怎麼用不了? 要特別放在哪裡嗎?
44.mushes

Re: [模擬市民2問題] 2種類型的MESHES?

文章bananasims » 2007-05-23, 18:53

請說出副檔名...
第一個應該係 .sim2pack
第二個係咩
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Kutar » 2007-05-23, 21:02

第二個應該係自定義(自己set做用sims2pack果個程式開就會係咁ge樣)
IUJ
Kutar
土星會員

文章44.mushes » 2007-05-24, 10:39

bananasims 寫:請說出副檔名...
第一個應該係 .sim2pack
第二個係咩

第2個系 PACKAGE
44.mushes

文章44.mushes » 2007-05-24, 10:39

Kutar 寫:第二個應該係自定義(自己set做用sims2pack果個程式開就會係咁ge樣)

哦` 甘要點先用到嫁?
44.mushes

文章bananasims » 2007-05-24, 11:14

.package 係直接放去 我的文件/EA Games/Downloads
要開就用 SimPE
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章44.mushes » 2007-05-24, 15:11

bananasims 寫:.package 係直接放去 我的文件/EA Games/Downloads
要開就用 SimPE

SimPE 系咩泥嫁?
44.mushes

文章bananasims » 2007-05-24, 15:25

http://sims.ambertation.de/en/download/
但係如果呢個 file 係下載返黎可以直接放去 EA Games/Downloads
bananasims
太陽會員

文章44.mushes » 2007-05-24, 15:33

bananasims 寫:http://sims.ambertation.de/en/download/
但係如果呢個 file 係下載返黎可以直接放去 EA Games/Downloads

吾該晒 *w* 甘第2種放左入去 Downloads 之後仲洗吾洗開啟佢?
44.mushes

文章Kutar » 2007-05-25, 16:48

唔洗
GAME會自己LOAD
IUJ
Kutar
土星會員

文章44.mushes » 2007-05-25, 17:44

明晒.. 5該晒兩位!
44.mushes

文章44.mushes » 2007-06-15, 14:16

甘..第1種洗吾洗開啟佢?
44.mushes

文章bananasims » 2007-06-15, 14:20

第一種要開啟之後安裝
bananasims
太陽會員

文章44.mushes » 2007-06-15, 14:43

5該晒 :D
44.mushes

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 39 位訪客