未開發島嶼 問題.

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

未開發島嶼 問題.

文章siutim320 » 2014-01-03, 06:47

島嶼五:避風島

避風島是一個中型島嶼,細小的用地已經興建了一個小型水上房屋,讓模擬市民遠離島上繁囂,在這個與世隔絶的地方躲避塵世。
要得到避風島是需要完成一系列的機會任務。模擬市民需要先入住一個渡假村(建議有蹈火道的),再詢問酒店職員潛水機會。然後模擬市民需要與模擬市民交談、進入科學實驗室、獲得海帶及與鯊魚打架就能獲得。跟著這一系列的機會便可以。若模擬市民有一定魅力及水肺潛水技能將會有一點兒幫助。

再詢問酒店職員潛水機會 , 我係得打聽潛水地點 同 探險行程
潛水地點應該唔係 , BUT 我禁左n次 探險行程都無事發生, 唔知係咪BUG左.
但無理由要我重新玩過. 好多島我都開發左 :P
so HOW??
siutim320
天王星會員

Re: 未開發島嶼 問題.

文章bananasims » 2014-01-03, 09:05

你而家係咪有機會霸住咗所以佢比唔到機會你?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章siutim320 » 2014-01-03, 19:49

唔係呀, 咩都試過.
建議有蹈火道的 . 都有做到.. 禁過好多次都無野彈出黎
打聽潛水地點 就有野彈出黎.. 不過無用
siutim320
天王星會員

文章siutim320 » 2014-01-03, 20:55

有喇 , 可以了~~ 有任務喇
原來係第3個格仔既任務.. 我1路以為係第2個. 因為有關潛水都係第2個格仔

... 我自己大頭蝦添 , 唔該哂 :D
siutim320
天王星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 26 位訪客