[求救]我模擬市民3有中文有英文(註:我想全中文)

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

[求救]我模擬市民3有中文有英文(註:我想全中文)

文章ethanchan011 » 2013-01-11, 14:21

如圖
圖檔
圖檔
ethanchan011
天王星會員

Re: [求救]我模擬市民3有中文有英文(註:我想全中文)

文章bananasims » 2013-01-11, 19:56

你係咪老翻…因為正版我買英文版裝落去最後都係中文版
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-01-11, 21:32

ethanchan011 寫:如圖
圖檔
圖檔

你最近係咪更新個個Game呀,我就更新完之後,就變左同你一樣情況!! :oops:
註:我主程式同所有資料片都係"正皂"
IMMIO
木星會員

文章ethanchan011 » 2013-01-12, 22:36

IMMIO 寫:
圖檔
圖檔

你最近係咪更新個個Game呀,我就更新完之後,就變左同你一樣情況!! :oops:

我諗應該係,有無解救方法?
ethanchan011
天王星會員

文章IMMIO » 2013-01-14, 11:55

ethanchan011 寫:
IMMIO 寫:
圖檔
圖檔

我諗應該係,有無解救方法?

討論區個版,我都有開個topic講里件事,原來有幾位仁兄都同哋一樣情況
有人留意到只有supernatur同season隻資料片轉哂做英文
有啲玩家話可以試下重裝,但我自己就未重裝,因為你知啦,重裝好哂時間架嘛~
同埋我諗緊只剷走supernatur同season好,定全部剷走哂重裝好
好難決定中...

以下條link係我開既topic,或者你都入黎傾下!!
viewtopic.php?f=8&t=14692
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-01-23, 15:28

遊戲又有最新更新啦~
我啱啱更新左,更新完後,已全轉返哂全中文~ :D
IMMIO
木星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客