Sims 3 騎唔到馬!!

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

Sims 3 騎唔到馬!!

文章bella8616 » 2012-04-07, 23:19

請各位教下路啦~~~~救命呀

用人身份Click隻馬冇野俾我揀,只係可以用馬既身份去揀同人既互動,連其他動物都一樣,用人控制唔到
而且人唔可以主動騎馬,只可以等個人想騎馬先可以試下上馬,但上到之後就忽然成個人移左去返個地下,好似冇上過咁。
指隻馬去練跳躍,佢一想起跑就彈返去個跳欄既隔離,點都跳唔到
去書店又冇騎馬書賣
去馬術中心就剩係可以買/賣馬,但就見唔到其他馬,又騎唔到馬

我都唔知點解會咁,有冇人可以話我知發生左咩事呀?
我試過uninstall 隻Pets,都係咁。。。。
bella8616
天王星會員

Re: Sims 3 騎唔到馬!!

文章bella8616 » 2012-04-07, 23:21

仲有個馬球放o係邊,隻馬都話阻住左玩唔到
bella8616
天王星會員

文章bananasims » 2012-04-08, 09:14

一定要同佢有一定關係先比你騎的 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2012-04-08, 18:16

唔係~
佢個情況已經同關係無關
因為我都試過, 只不過我係衰瞓教, 而佢就衰騎馬
中咗bug, 我要換過張床先冇事...
你呀... 試下換馬啦
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bella8616 » 2012-04-08, 23:35

多謝各位!之前都試過買過隻馬了

但依家已經解決了,原來同個Fast learning既mod撞o左,delete o左就同d動物互動到了
bella8616
天王星會員

文章Managzium » 2012-04-09, 15:06

MOD呢啲嘢都係唔裝最好...
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客