裝完夜店人生後BUG左, 火燭見唔到D火, 捉鬼見唔到D鬼

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

裝完夜店人生後BUG左, 火燭見唔到D火, 捉鬼見唔到D鬼

文章Resonance » 2011-11-29, 21:49

搵左好耐都唔知咩事…有冇師兄都係咁情況
Resonance
天王星會員

Re: 裝完夜店人生後BUG左, 火燭見唔到D火, 捉鬼見唔到D鬼

文章bananasims » 2011-11-30, 08:03

有無裝到馬賽克補丁
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 裝完夜店人生後BUG左, 火燭見唔到D火, 捉鬼見唔到D鬼

文章Resonance » 2011-11-30, 15:38

Resonance
天王星會員

文章Resonance » 2011-11-30, 15:48

同埋一裝完玩美寵物…LAG到喊><
Resonance
天王星會員

文章bananasims » 2011-11-30, 20:02

多數都係馬賽克補丁搞鬼,試下剷咗佢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Resonance » 2011-12-01, 17:48

救返了@@你好勁, thank you
Resonance
天王星會員

文章Resonance » 2011-12-01, 23:35

其實仲有個問題, 而家剷左個補丁, 見得返d魚, 但係剷之前無lag, 劇完之後連夜店人生都勁lag
有咩解決辦法…
Resonance
天王星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客