模擬市民3可唔可以安裝兩部電腦?

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 12:59

Freedom仔
天王星會員

Re: 模擬市民3可唔可以安裝兩部電腦?

文章KeroChu » 2011-08-15, 13:05

唔明
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 13:13

Delete左第一部電腦個模擬市民3,再安裝第二部電腦,得唔得?
Freedom仔
天王星會員

文章KeroChu » 2011-08-15, 13:14

只要解除安裝之前喺啟動器入邊解除條Key既授權就得
頭像
KeroChu
地球會員

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 13:17

係唔係要個EA同個模擬市民3去控制台解除安裝就得?
Freedom仔
天王星會員

文章KeroChu » 2011-08-15, 13:19

Freedom仔 寫:係唔係要個EA同個模擬市民3去控制台解除安裝就得?

步驟:
1. 進入舊機Sims 3既啟動器,解除遊戲授權
2. 解除安裝
3. 在新機安裝Sims 3,要求輸入遊戲序號時輸入原來的序列號
4. 安裝完畢即可開始遊戲
頭像
KeroChu
地球會員

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 13:24

KeroChu 寫:
Freedom仔 寫:係唔係要個EA同個模擬市民3去控制台解除安裝就得?

步驟:
1. 進入舊機Sims 3既啟動器,解除遊戲授權
2. 解除安裝
3. 在新機安裝Sims 3,要求輸入遊戲序號時輸入原來的序列號
4. 安裝完畢即可開始遊戲

見唔到解除遊戲授權,個掣在邊到
Freedom仔
天王星會員

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 13:30

個啟動器係唔係寫EA Download Manager or 模擬市民3
Freedom仔
天王星會員

文章Kukuku » 2011-08-15, 14:14

Freedom仔 寫:個啟動器係唔係寫EA Download Manager or 模擬市民3

EA Download Manager已轉為Origin
launcher > 模擬市民3遊戲啟動器
即係平時要禁三角arrow果舊野
(模3乜要解除code咩?淨係聽過GTA果堆就要)
頭像
Kukuku
土星會員

文章Freedom仔 » 2011-08-15, 14:17

解除遊戲授權個掣在邊到?
Freedom仔
天王星會員

文章KeroChu » 2011-08-15, 16:18

Kukuku 寫:
Freedom仔 寫:個啟動器係唔係寫EA Download Manager or 模擬市民3

EA Download Manager已轉為Origin
launcher > 模擬市民3遊戲啟動器
即係平時要禁三角arrow果舊野
(模3乜要解除code咩?淨係聽過GTA果堆就要)

是要的,應該喺更新果頁搵到
頭像
KeroChu
地球會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客