安裝左"夢想起飛"後無法進入遊戲!!有請各位幫幫忙><!!

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

安裝左"夢想起飛"後無法進入遊戲!!有請各位幫幫忙><!!

文章cinnamon886 » 2010-12-29, 13:51

當我用"夢想起飛"的最小鏡像檔來進行遊戲時,
去到"遊戲啟動器"的版面時,卻出現錯誤:
"在開始期間有一個錯誤,欲知更多的細節請參見記錄"
我應該怎樣做好><"
thanks各位!!!
以下附圖一張!!!(如看不到,請按加鍵的顯示圖片)

圖檔
cinnamon886
天王星會員

Re: 安裝左"夢想起飛"後無法進入遊戲!!有請各位幫幫忙><!!

文章bananasims » 2010-12-29, 17:28

係咪 BT?
BT 版搵過個 crack 裝。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 安裝左"夢想起飛"後無法進入遊戲!!有請各位幫幫忙><!!

文章KeroChu » 2010-12-29, 19:24

bananasims 寫:係咪 BT?
BT 版搵過個 crack 裝。

如果裝覆蓋版果種Crack會搞到個Sims無辦法更新同裝新資料片
如果可以既話我都會建議你儘量去搵最高精度影像
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章cinnamon886 » 2010-12-29, 23:56

可以了!!
thnaks大大!!
另外我想問如果遊戲啟動器提供更新
我可以接受嗎?因為我怕接受了會影響遊戲運作
cinnamon886
天王星會員

文章KeroChu » 2010-12-30, 09:09

如果你使用的是最高精度影像作為破解,咁你可以照常去更新
如果你使用的是覆蓋式的破解檔,咁你就會裝唔到更新
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章egypt » 2011-11-02, 17:44

那裏download最高精度影像?? :?:
egypt
天王星會員

文章ting_0409 » 2011-12-01, 20:47

我想問下咩係BT同crack?因為我都有e個問題,thanks
ting_0409
天王星會員

文章b_kevin_e » 2011-12-01, 21:08

ting_0409 寫:我想問下咩係BT同crack?因為我都有e個問題,thanks

BT:
http://zh.wikipedia.org/wiki/BitTorrent ... F%E8%AE%AE)
簡單D講係上網下載種子檔案(.torrent),之後用程式開個種子檔案,並將個檔案下載

crack:破解
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章PinkyFung » 2011-12-29, 22:00

我都有咁既問題呀,有咩方法呀?
PinkyFung
天王星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客