OLYMPUS by Hethetheth (公園+過山車)

下載遊戲的更新檔,或是商店、建築、裝飾等額外用品。

版主: RCT4

版面規則
  • 求檔前往 模擬樂園 3 教學
  • 先搜尋一下有否相同或重覆的下載。
  • 檔案盡量上傳至本討論區或是可靠的檔案寄存服務如 box.net
  • 不要發表侵犯著作權的下載。

OLYMPUS by Hethetheth (公園+過山車)

文章RCT4 » 2008-09-15, 11:20

------------------------------------
OLYMPUS by Hethetheth
------------------------------------

圖檔

Olympus係一對dueling Flying Coaster,
主題圍繞兩位希臘神Zeus同Kronos交戰

我最欣賞既係作者Hethetheth佢只係用game內置既material完成Olympus

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

Video:

公園download:

你既RCT3一定要裝晒所有資料片,
Download完個park file放入:
C:\Documents and Settings\User\My Documents\RCT3\Parks

公園download
頭像
RCT4
火星會員

Re: OLYMPUS by Hethetheth (公園+過山車)

文章fergus » 2008-09-15, 11:59

OK WOR
幾靚
係唔係你整架?
fergus

Re: OLYMPUS by Hethetheth (公園+過山車)

文章bananasims » 2008-09-15, 12:27

fergus 寫:OK WOR
幾靚
係唔係你整架?

OLYMPUS by Hethetheth
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-09-15, 19:45

幾靚
係唔係你整架?

我吾會release我D過山車,
因為好多人會偷,
之前我D video同相未加水印仲多,
有D註冊做TycoonCoaster或者RCT4冒認我,
真係"技高一丈,魔高一丈" :evil:
頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-09-15, 21:42

RCT4 寫:
幾靚
係唔係你整架?

因為好多人會偷,

打埋你 e-mail
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-09-15, 22:05

bananasims 寫:
RCT4 寫:
幾靚
係唔係你整架?

因為好多人會偷,

打埋你 e-mail

咁佢地又無咁蠢,
圢我e-mail,
一有pm我咪知囉

好采Youtube有得睇乜網頁內嵌左我條片
頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-09-15, 22:30

RCT4 寫:
bananasims 寫:
RCT4 寫:
幾靚
係唔係你整架?

因為好多人會偷,

打埋你 e-mail

咁佢地又無咁蠢,
圢我e-mail,
一有pm我咪知囉

好采Youtube有得睇乜網頁內嵌左我條片

我指你水印加埋
bananasims
太陽會員

文章fergus » 2008-09-16, 17:05

rct4 好慘lor
冒認左你有咩用姐
又唔係佢整
如果俾人地知唔係佢整
佢一定好樣衰
fergus

文章RCT4 » 2008-09-16, 18:08

bananasims 寫:我指你水印加埋

係喎

fergus 寫:rct4 好慘lor
冒認左你有咩用姐
又唔係佢整
如果俾人地知唔係佢整
佢一定好樣衰

比人讚lor,
拎去比賽lor

不過要處理好簡單姐,
如果你係我,
你一定有個公園既,
咁我咪叫你影D無係輯相show到既地方同細節,
拎D!ving Machine做例,
我可以叫你影一幅朝頭早既相,
你交吾到你咪假既lor
頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-09-16, 19:08

RCT4 寫:
bananasims 寫:我指你水印加埋

係喎

fergus 寫:rct4 好慘lor
冒認左你有咩用姐
又唔係佢整
如果俾人地知唔係佢整
佢一定好樣衰

比人讚lor,
拎去比賽lor

不過要處理好簡單姐,
如果你係我,
你一定有個公園既,
咁我咪叫你影D無係輯相show到既地方同細節,
拎D!ving Machine做例,
我可以叫你影一幅朝頭早既相,
你交吾到你咪假既lor

你叫佢影 overall 個樂園仲好,唔好叫佢影個樂園第二個位,因為佢又可以話你嗰個係假
我試過咁樣做,比啲 on kau 仔屈返我話我抄佢
bananasims
太陽會員

回到 [A3a] 模擬樂園 3 下載

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客