無限雲霄飛車

下載遊戲的更新檔,或是商店、建築、裝飾等額外用品。

版主: RCT4

版面規則
  • 求檔前往 模擬樂園 3 教學
  • 先搜尋一下有否相同或重覆的下載。
  • 檔案盡量上傳至本討論區或是可靠的檔案寄存服務如 box.net
  • 不要發表侵犯著作權的下載。

無限雲霄飛車

文章Kukuku » 2008-09-08, 21:51

呢個係小弟第一次整嘅LIM過山車,評論下咁啦 :D
[bubbleshare]454467[/bubbleshare]
下載後放係:
XP:C:\Document and settings\XXX\我的文件\RCT3\Coasters
Vista:C:\Users\XXX\Documents\RCT3\Coasters
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 Kukuku 於 2008-09-08, 23:47 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
Kukuku
土星會員

Re: 無限雲霄飛車

文章RCT4 » 2008-09-08, 22:07

你學我叫RCT4!?
你未夠班!

首先,里座過山車好吾像真,
如果係大drop之後起轉彎,
會好高G,
高G會死人架(我係講真人)!!

你仲有排學
頭像
RCT4
火星會員

文章fergus » 2008-09-08, 23:44

RCT4 寫:你學我叫RCT4!?
你未夠班!

會好高G,

你仲有排學

到依家我仲係唔明咩係g
算na
都冇玩好耐
rct4 你個頭像比之前樣衰左= =
我鐘意你之前果個多d
依家都睇唔出係咩..
fergus

文章Kukuku » 2008-09-08, 23:50

你未夠班!

會好高G,

你仲有排學

我講到明[第一次整],你洗吾洗講到禁盡牙?!?! :cry:
頭像
Kukuku
土星會員

文章bananasims » 2008-09-09, 00:11

Kukuku 寫:
你未夠班!

會好高G,

你仲有排學

我講到明[第一次整],你洗吾洗講到禁盡牙?!?! :cry:

佢都係有嗰句講嗰句啫,你第一次整都差唔多架啦,我嗰啲仲勁到連架車都上唔到斜 :oops:
唔洗咁唔開心,有批評你都可以慢慢 improve :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-09-09, 17:33

Kukuku 寫:
你未夠班!

會好高G,

你仲有排學

首先,我吾知你叫RCT4有乜企圖,
因為近排有好多人冒認我,

其實,"第一次整"里個理由我覺得係吾可以接受,
因為你要設計過山車,
第一件事就係要理解設計風格同特色,
Smooth layout同低G係所有過山車既基本要求,
既然你係用Extended Coaster就要盡量利用佢D路軌黎另佢smooth D,
因為Extended Coaster係目前為止最多路軌塊同最smooth既RCT3過山車,
咁都吾用未免太大晒

Edit: 你新果個就好D,
但係都係G太高同埋果D懸掛路軌係sit down roller coaster吾會用lor,
D人會腦充血而死
頭像
RCT4
火星會員

文章fergus » 2008-09-09, 20:32

你POST出黎就會係咁
我SIMS D屋都係咁比蕉蕉講啦
人要係咁先會有進步
fergus

回到 [A3a] 模擬樂園 3 下載

誰在線上