隱形入口

下載遊戲的更新檔,或是商店、建築、裝飾等額外用品。

版主: RCT4

版面規則
  • 求檔前往 模擬樂園 3 教學
  • 先搜尋一下有否相同或重覆的下載。
  • 檔案盡量上傳至本討論區或是可靠的檔案寄存服務如 box.net
  • 不要發表侵犯著作權的下載。

隱形入口

文章RCT4 » 2008-04-21, 16:43

里個吾係我設計,而係德國玩家Errt設計
詢眾要求,既然咁多人想要,都係開個thread俾你地down
pic:

圖檔

下載後unzip至:
C:/programme file/Atari/Roller Coaster Tycoon 3/style/themed
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
RCT4
火星會員

Re: 隱形入口

文章he16767 » 2008-04-21, 17:39

I had! no need! :p
圖檔
頭像
he16767
土星會員

文章RCT4 » 2008-04-21, 17:50

he16767 寫:I had! no need! :p

唉!成班野指意晒我俾野佢down
第時D野如果吾太重要都只係俾個keyword你地上網search
好似果個乜野wing123457咁,乜都話難,真係吾知佢想點

有班人仲自己伸請個帳戶,但係又吾post,靠佢果10分閱權黎down野
果班人心照啦,吾好天真到我會吾知
頭像
RCT4
火星會員

文章JOPHY » 2008-04-21, 19:05

哈 哈 ... 你 開 POST 咪 有 分 加 囉 !
   一 舉 兩 得 ... 呵 呵 ! 不 過 一 定 有 唔 少 人 問 下 載 完 個 THEMED 唔 知 點 用 !
JOPHY

文章銘仔 » 2008-04-21, 19:15

下次你比個keyword我就得,我識搵,唔似某啲人咁:)
頭像
銘仔
金星會員

文章RCT4 » 2008-04-21, 21:39

JOPHY 寫:   
   哈 哈 ... 你 開 POST 咪 有 分 加 囉 !
   一 舉 兩 得 ... 呵 呵 ! 不 過 一 定 有 唔 少 人 問 下 載 完 個 THEMED 唔 知 點 用 !

不如咁,我會繼續發帖俾你地down野,但我將閱權set高D咁多(宜家我吾會講個實數),但係大多數人都一定down到
不 過 一 定 有 唔 少 人 問 下 載 完 個 THEMED 唔 知 點 用 !

香港D forum玩家個個都睇圖吾睇字,如果我用quote highlight左,都吾知、吾睇,咁就抵死

拿,果班伸請個帳戶,但係又吾post,靠佢果10分閱權黎down野果班人,做好準備,你以後吾會再吾負出而有收穫!
頭像
RCT4
火星會員

文章he16767 » 2008-04-21, 21:41

did you tell me?????:o
圖檔
頭像
he16767
土星會員

文章RCT4 » 2008-04-21, 21:47

吾係你呀,你一早都有囉
佢係話wing123457同果班伸請個帳戶,但係又吾post,靠佢果10分閱權黎down野果班人
頭像
RCT4
火星會員

文章JOPHY » 2008-04-21, 22:51

我 十 分 認 同 ... SET 高 D ...
   我 之 前 開 親 POST 個 個 都 問 我 放 去 邊 !
   寫 到 明 都 仲 要 問 ... 真 係 唔 知 點 解 !
   ATARI FORUMS 都 仲 可 以 懶 英 文 , 依 度 中 文 都 可 以 話 唔 明 !
JOPHY

文章AR輝=] » 2008-04-21, 23:09

囧RZ 對不起, 本附件要求閱讀權限高於 11 才可下載, 請返回.
=.=睇黎我要係到吹多D水,,可惜冇乜人T^T
AR輝=]

文章chyan888 » 2008-05-04, 15:12

支持一下,仲未夠分dl:'(
chyan888

文章ycwong » 2008-05-13, 17:51

我好慘啊,download唔到,希望快D升閱權
ycwong

文章7easy » 2008-05-15, 03:26

多謝分享先 我係一個新手我想問一下 係唔係所有野都係放係 themed 個到架 謝
7easy

文章7easy » 2008-05-15, 03:33

sorry download 唔到既
7easy

文章RCT4 » 2008-05-16, 17:41

7easy 寫:sorry download 唔到既

吾該吾好係24小時之內double posts,

等陣搞搞
7easy 寫:多謝分享先 我係一個新手我想問一下 係唔係所有野都係放係 themed 個到架 謝

Yes
頭像
RCT4
火星會員

文章7easy » 2008-05-18, 11:45

download 到啦 thx
7easy

文章ycwong » 2008-05-31, 22:58

其實我Dl了,但放了去Themed度,然後用,但佢就彈了話唔用得,之後仲彈了話RCT3有問題。 :evil:
ycwong

文章RCT4 » 2008-06-01, 09:43

ycwong 寫:其實我Dl了,但放了去Themed度,然後用,但佢就彈了話唔用得,之後仲彈了話RCT3有問題。 :evil:

It should be OK.
Let me see...
em~ Did you try to turn off the shadow in the game options?
Because some CS sets may cause the game crash due to you have the shadow on.
頭像
RCT4
火星會員

文章11251993 » 2008-07-18, 22:59

download 左啦!! :lol:
好正ar~ :mrgreen:

文章brianchow219 » 2008-08-29, 14:21

哈哈海公都用e個引形入口咪死=0=冇人知點入haha= ="||
brianchow219

回到 [A3a] 模擬樂園 3 下載

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客