有無人有以下呢兩樣嘢(2個都搵到了)

下載遊戲的更新檔,或是商店、建築、裝飾等額外用品。

版主: RCT4

版面規則
  • 求檔前往 模擬樂園 3 教學
  • 先搜尋一下有否相同或重覆的下載。
  • 檔案盡量上傳至本討論區或是可靠的檔案寄存服務如 box.net
  • 不要發表侵犯著作權的下載。

有無人有以下呢兩樣嘢(2個都搵到了)

文章bteonnsg » 2011-03-12, 01:22

http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=60&t=8177
http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=60&t=1640
首先我想問問大家可唔可以upload過,因為

另外呢兩個我搵咗成晚google都係得堆垃圾網頁,atari官壇啲link死晒 :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=wlBqE0yrf48&feature=related
gadgets coaster goodies
Steelworx我已經裝咗,但係gadgets coaster goodies搵唔到
ATH Catwalk Set

仲有一個係一堆可以疊埋一齊嘅石,請問可唔可以比個keyword

另外我想問問呢啲如果用foxy有無可能搵到?

搵咗成晚,最後都係要做伸手黨 :oops:
最後由 bteonnsg 於 2011-03-13, 15:55 編輯,總共編輯了 1 次。
bteonnsg
地球會員

Re: 有無人有以下呢兩樣嘢

文章RCT4 » 2011-03-12, 16:25

http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=60&t=8177
里個download到呀

我之前剷左部機,其他果d我都未得閒搵番……

@另外我想問問呢啲如果用foxy有無可能搵到?
應該唔會有啦……
頭像
RCT4
火星會員

文章bteonnsg » 2011-03-12, 19:37

搵到ATH Catwalk,unzip果陣有個file彈出話錯咗,但入game照用到,不過分開咗做兩group

回RCT4:我部機download咗3次個part1同part2都無次得 :oops:

同埋我用support killer好似唔可以一次整走水上類過山車啲支架喎
bteonnsg
地球會員

文章bteonnsg » 2011-03-12, 21:26

http://www.rct-net.de/

呢個網有啲我之前想搵嘅嘢喎 :P
bteonnsg
地球會員

文章RCT4 » 2011-03-13, 09:55

我部機download咗3次個part1同part2都無次得

你指點唔得先?Download唔到?裝唔到?彈game?
Down唔到就睇下有無其他人有, 但彈game一定係你裝既問題

咪用support killer啦...虧架...索性係LOD度較support既draw distance同detail level做0仲快
頭像
RCT4
火星會員

文章bteonnsg » 2011-03-13, 12:37

RCT4 寫:
我部機download咗3次個part1同part2都無次得

Down唔到就睇下有無其他人有, 但彈game一定係你裝既問題

咪用support killer啦...虧架...索性係LOD度較support既draw distance同detail level做0仲快

佢係unzip果陣彈個window出嚟話唔得
bteonnsg
地球會員

Re: 有無人有以下呢兩樣嘢(2個都搵到了)

文章RCT4 » 2011-03-14, 20:02

應該係個file corrupt左...
咁sorry啦...我無個file...
頭像
RCT4
火星會員

文章Kukuku » 2011-03-14, 20:26

bteonnsg 寫:
RCT4 寫:

佢係unzip果陣彈個window出嚟話唔得

如果真係吾得既,咁我upload多次
Glass Walls (Modified).part01.rar

Glass Walls (Modified).part02.rar

Glass Walls (Modified).part03.rar

Glass Walls (Modified).part04.rar

4個RAR檔共297KB , 解壓後2.06 MB
有問題可以再講
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
Kukuku
土星會員

文章bteonnsg » 2011-03-15, 21:08

Escalator2.unique.ovl is broken.

佢咁話的
bteonnsg
地球會員

文章Kukuku » 2011-03-18, 20:24

http://www.box.net/shared/3i361qafog

依個都吾得就幫吾到你
頭像
Kukuku
土星會員

文章bteonnsg » 2011-03-19, 00:04

成功鳥,thx
bteonnsg
地球會員

回到 [A3a] 模擬樂園 3 下載

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客