洪卓立患肺積水入院,須休養半年

政經時事,社會大事,均在此。

版主: Andy, hang

洪卓立患肺積水入院,須休養半年

文章UCR683 » 2009-02-05, 19:13

資料來源:
星島日報:退出台劇損失6位數 Mani證洪卓立肺積水住院 (2009年2月5日)
明報:洪卓立 半年內不可操勞(2009年2月5日)

報載英皇娛樂經理人霍汶希,證實了洪卓立於2009年1月18日患肺積水入院,須至少休養半年,及未能繼續拍攝台劇。

我認為有網民早前發出的轉貼《巴士情緣》的消息,隨著洪卓立患病入院的消息已確實,它已變成了造假消息。
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

Re: 洪卓立患肺積水入院,須休養半年

文章Freeman » 2009-02-05, 19:23

佢好慘 :cry: :cry:
Freeman
地球會員

文章hamu278 » 2009-02-05, 19:48

6位數字 :roll: :twisted:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Frenchfriezz » 2009-02-06, 18:56

老老實實,對佢冇好感不特止,仲好反感
入得呢間公司做偽人,係人都知男既做鴨,女既做雞

仲要用個咁既小白臉純情look呃細路,歌喉又唔係好,真係諗起就反胃。 :roll:
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章hamu278 » 2009-02-07, 18:00

Frenchfriezz 寫:老老實實,對佢冇好感不特止,仲好反感
入得呢間公司做偽人,係人都知男既做鴨,女既做雞

仲要用個咁既小白臉純情look呃細路,歌喉又唔係好,真係諗起就反胃。 :roll:

我都對佢好反感 :oops: 歌藝非常一般

PS: 乜 羊獸成 連男都 … 架 :o :o
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Frenchfriezz » 2009-02-08, 13:41

hamu278 寫:我都對佢好反感 :oops: 歌藝非常一般

PS: 乜 羊獸成 連男都 … 架 :o :o

知D唔知D圖檔
男既要serve闊太呀,你估一味靠女會紅到撐得住間公司咩 8-)
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

回到 [C1b] 時事新聞

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客