警查「援交女」巴士色情短片

政經時事,社會大事,均在此。

版主: Andy, hang

警查「援交女」巴士色情短片

文章人仔 » 2009-06-19, 13:34

「援交女」疑公然在公共巴士上提供性服務!近日有人將一段長達六分鐘淫褻短片放上互聯網,片中一名少女,在一輛行走市區的巴士上層,於車尾座位處,為一名男子作出淫褻噁心動作;令人震驚是短片標題下,附有一段留言,指「付二百元,可以得到十七歲香港女學生提供服務」。警方稱,正對該淫褻短片進行調查。

新聞詳情:http://hk.news.yahoo.com/article/090607/3/ckt5.html

香港...咩世界...
頭像
人仔
金星會員

Re: 警查「援交女」巴士色情短片

文章hamu278 » 2009-06-19, 13:36

(星島)2009年6月8日 星期一 06:30

你都發得幾早喎 :ugeek: :ugeek:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章人仔 » 2009-06-19, 14:09

hamu278 寫:(星島)2009年6月8日 星期一 06:30

你都發得幾早喎 :ugeek: :ugeek:

冇留意到日期- -"
頭像
人仔
金星會員

文章UCR683 » 2009-06-19, 17:09

我的意見:
Wow! Old news is so exciting!!! :lol:
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章人仔 » 2009-06-19, 18:16

UCR683 寫:我的意見:
Wow! Old news is so exciting!!! :lol:

咁我洗唔洗送3個字ge意見比你?
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-06-19, 18:21

老實說...我睇咗段片 :oops: :oops:

個女嘅臨尾仲望個鏡頭 :oops: :oops: 自己攞嚟衰 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章人仔 » 2009-06-19, 18:55

Andy 寫:老實說...我睇咗段片 :oops: :oops:

個女嘅臨尾仲望個鏡頭 :oops: :oops: 自己攞嚟衰 :oops:

你ge真面目 :twisted:
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:08

人仔 寫:
Andy 寫:老實說...我睇咗段片 :oops: :oops:

(li) Bananasims (Keith) 說:
*有冇片 =.=

:oops: :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2009-06-19, 19:09

我嗰班嗰啲男仔個個都喺度講呢啲嘢,唔睇就無話題
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章人仔 » 2009-06-19, 19:10

Andy 寫:
人仔 寫:

*有冇片 =.=

bananasims ge真面目 :evil:

bananasims 寫:我嗰班嗰啲男仔個個都喺度講呢啲嘢,唔睇就無話題
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:11

人仔 寫:
Andy 寫:
人仔 寫:

*有冇片 =.=

bananasims 寫:我嗰班嗰啲男仔個個都喺度講呢啲嘢,唔睇就無話題

所以人仔你....唔好再扮清高 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章人仔 » 2009-06-19, 19:13

Andy 寫:
人仔 寫:
Andy 寫:
人仔 寫:

*有冇片 =.=

所以人仔你....唔好再扮清高 :oops:

我冇睇過 oops
今日經過見到篇新聞 oops

做咩過左10個表情andy都出到...
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:15

呢個..係一個謎.. :geek:
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2009-06-19, 19:17

因為 phpBB 見到 andy 咁靚仔都怕咗佢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:18

bananasims 寫:因為 phpBB 見到 andy 咁靚仔都怕咗佢

同我出街..等我電暈你 :D
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2009-06-19, 19:19

我先唔會同人出街 :oops:
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:20

bananasims 寫:我先唔會同人出街 :oops:

自由人唔係人 :oops: :oops: ?
圖檔
Andy
金星會員

文章人仔 » 2009-06-19, 19:20

怪叔叔出沒注意 :!:
頭像
人仔
金星會員

文章bananasims » 2009-06-19, 19:21

怪叔叔 :shock:
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-06-19, 19:21

人仔 寫:怪叔叔出沒注意 :!:

邊度 :!: :!:
圖檔
Andy
金星會員

下一頁

回到 [C1b] 時事新聞

誰在線上