涼宮春日的憂鬱<非常爛對白>第8幕

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

涼宮春日的憂鬱<非常爛對白>第8幕

文章銘仔 » 2009-05-16, 22:05

尋晚睇已經笑到趴左係到,而家返睇都係咁正 :D

最後由 銘仔 於 2009-05-16, 22:51 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
銘仔
金星會員

Re: 涼宮春日的憂鬱第8集

文章人仔 » 2009-05-16, 22:45

呢個唔係第八集泥...係第九話泥
定係你跟涼宮所講ge?(又唔係wo 涼宮講14話個wo)
琴晚睇到我狂笑 :lol:
(原來係爛對白8)
最後由 人仔 於 2009-05-16, 23:05 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
人仔
金星會員

Re: 涼宮春日的憂鬱第8集

文章銘仔 » 2009-05-16, 22:51

人仔 寫:呢個唔係第八集泥...係第九話泥
定係你跟涼宮所講ge?(又唔係wo 涼宮講14話個wo)
琴晚睇到我狂笑 :lol:

topic changed.
頭像
銘仔
金星會員

Re: 涼宮春日的憂鬱<非常爛對白>第8幕

文章Frenchfriezz » 2009-05-17, 00:53

恕我從來都唔睇呢D毒野,想問下笑點係邊?

我見高登又係十個有差唔多九個都話好好笑…
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章bteonnsg » 2009-05-17, 01:45

Sorry,but I want to ask that where is the haha point?
bteonnsg
地球會員

文章星宿 » 2009-05-17, 09:54

bteonnsg 寫:Sorry,but I want to ask that where is the haha point?

acg toxic 野你唔明咪算囉
星宿

文章安娜琪 » 2009-05-17, 12:05

星宿 寫:
bteonnsg 寫:Sorry,but I want to ask that where is the haha point?

有d係女仔卡通...

1:25係咪出前一丁?
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章人仔 » 2009-05-17, 13:59

安娜琪 寫:
星宿 寫:

有d係女仔卡通...

麻油麵個應該係
都唔知條友剷泥有咩用
剷左低d link係返晒度 同唔剷有咩分別?
頭像
人仔
金星會員

文章efilm » 2009-05-17, 14:13

Frenchfriezz 寫:恕我從來都唔睇呢D毒野,想問下笑點係邊?

我聽到 0:29 有「我地就係奧運」,呢個係咪就係笑點? :oops:
頭像
efilm
地球會員

文章安娜琪 » 2009-05-17, 14:13

人仔 寫:
安娜琪 寫:
星宿 寫:

有d係女仔卡通...

麻油麵個應該係
都唔知條友剷泥有咩用
剷左低d link係返晒度 同唔剷有咩分別?

又唔係官方遊戲,算數na~~
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章hkmtrhah » 2009-05-17, 14:24

1:53
乜唔係「男人心一字馬」咩? :oops:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 56 位訪客