aTV 近排發咩癲

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

Re: aTV 近排發咩癲

文章大大師兄 » 2009-04-16, 23:14

bananasims 寫:咁我會鐘意睇 :oops:

咁我估錯,自隊一打圖檔
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Puff » 2009-04-16, 23:43

大大師兄 寫:
Puff 寫:
大大師兄 寫:不如重播喜有此理:o)

每朝早 5:35-6:29 :oops:

真係重播:o) 咁攪法同重播廿年前既《頭條新聞》無分別 :oops: (時事性節目)

當年好鐘意睇佢 :oops:
首主題曲一日至少唱兩三次 :oops:

搵日得閒既話睇吓先,我諗都會睇得幾開心。
依家播到第幾集?

播到第幾集我唔知

不過每日都係一次過播兩集 :oops:
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

文章Puff » 2009-04-16, 23:45

http://www.youtube.com/watch?v=pS_pcGl5gz8&feature=PlayList&p=09485F7EA27BB553&playnext=1&playnext_from=PL&index=53

喜有此理主題曲

最初有元秋 :D

後來元秋要拍電影所以換左人 :oops:
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

文章bteonnsg » 2009-04-16, 23:55

bananasims 寫:喜有此理好睇?我仲以為係白痴片無睇添 :evil:
不過嗰個咩咩咩咩喜趣來好鬼死好睇 ;)

是十六不搭喜趣來。
bteonnsg
地球會員

文章b_kevin_e » 2009-04-17, 08:16

bananasims 寫:仲有尋找他鄉的故事 :ugeek:

呢個係「哂命」式重播 :oops:

aTV改革改到真係,冇哂idea
話說下個禮拜做返「開心大發現」 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章hamu278 » 2009-04-17, 12:30

尋日朝早係大陸酒店睇左 喜有此理 :P 一日播兩集。
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Andy » 2009-04-17, 12:58

無記整垃圾都有人睇嘅真正原因係因為對手太廢 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章大大師兄 » 2009-04-17, 14:53

b_kevin_e 寫:
bananasims 寫:仲有尋找他鄉的故事 :ugeek:

呢個係「哂命」式重播 :oops:

aTV改革改到真係,冇哂idea
話說下個禮拜做返「開心大發現」 :oops:

唔係話出新一輯咩?好似唔係重播喎
不過話時話,呢個又係一個幾好睇既節目 :D (不過上一輯 d 主持人低 b 到呢... :oops: )
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-04-17, 16:26

好記得睇完日本段片之後啲人就「嘩」!弱智的 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-04-17, 16:39

bananasims 寫:好記得睇完日本段片之後啲人就「嘩」!弱智的 :oops:

呢個大發現係... 成功既!圖檔
圖檔
大大師兄
地球會員

上一頁

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客