亞視你死左佢啦你

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

亞視你死左佢啦你

文章Puff » 2009-03-09, 21:39

令人失望透頂

話播封神榜2

出埋 Promo

突然改播封神榜1 Promo

然後就突然話重播封神榜

之後先播封神榜2

:ugeek: :ugeek: :ugeek:

玩野呀?

愚樂觀眾嗎?

亞視你死左佢啦你

我睇韓版花樣男子算 )#($*)(@#*$)@#*)$
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

Re: 亞視你死左佢啦你

文章人仔 » 2009-03-09, 21:43

話說....花樣遲d仲會唔會有港版...
頭像
人仔
金星會員

文章Puff » 2009-03-09, 22:02

人仔 寫:話說....花樣遲d仲會唔會有港版...

有噁心到爆既大陸版 :o

個人認為花樣男子 台中韓日

女主角最唔掂... 中國
似得大S一半又唔係大S樣
妖怪。

男主角最唔掂... 中國
真係好噁心。

男主角最掂... 韓國
金范好靚仔啊!!! (尖叫

女主角最掂... 台灣
大S 萬歲 :mrgreen:

日本我就無 comment

我鐘意韓國版係因為

愛情線唔係只著重係具俊表(道明寺inJpn/Twn Ver.)身上

其他主線都有發表 A_A :lol: :lol: :lol:
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

文章銘仔 » 2009-03-09, 22:28

下星期個國際台又返炒 宮崎駿 百變狸貓 :x
幾時播地海傳說呀 :evil:
頭像
銘仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-03-09, 22:42

Puff 寫:金范好靚仔啊!!! (尖叫)

圖檔,點解會有人妖呢?
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章銘仔 » 2009-03-10, 00:10

pcyc 寫:
Puff 寫:金范好靚仔啊!!! (尖叫)

圖檔,點解會有人妖呢?

純粹搞GAG掛 ;)
頭像
銘仔
金星會員

文章安娜琪 » 2009-03-10, 09:33

[抽水+吐糟]腦殘星比亞視和諧到體無完膚,9唔踏8,咁搞法真係唔播好過播。[/抽水+吐糟]
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章人仔 » 2009-03-10, 22:19

miley.cyrus 寫:[抽水+吐糟]腦殘星比亞視和諧到體無完膚,9唔踏8,咁搞法真係唔播好過播。[/抽水+吐糟]

腦殘星本身就係九唔搭八
你唔鐘意大可以唔好睇廣東話
冇人迫你去睇個廣東話……
頭像
人仔
金星會員

文章安娜琪 » 2009-03-11, 04:33

人仔 寫:
miley.cyrus 寫:[抽水+吐糟]腦殘星比亞視和諧到體無完膚,9唔踏8,咁搞法真係唔播好過播。[/抽水+吐糟]

腦殘星本身就係九唔搭八

配音OK,係和諧得太離譜姐~

(我多數睇英文版)
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章kirisame » 2009-03-11, 13:05

miley.cyrus 寫:
人仔 寫:

腦殘星本身就係九唔搭八

(我多數睇英文版)

係咁架啦
聽講tvb個蛋蛋9譯,字幕組好過佢
王留美都比人和諧左

有心睇動畫,日配+字幕啦

p.s.遲d j2播涼宮,咁鬼多殺必死睇佢點和諧
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章安娜琪 » 2009-03-11, 13:10

kirisame 寫:
人仔 寫:

腦殘星本身就係九唔搭八

(我多數睇英文版)

係咁架啦
王留美都比人和諧左

其實我都係Youtube睇各國語言fandub嘅Lucky Star先至愛上左佢,我比較中2聽唔同languages的~~

頭像
安娜琪
土星會員

文章人仔 » 2009-03-12, 17:26

kirisame 寫:
人仔 寫:

腦殘星本身就係九唔搭八

(我多數睇英文版)

係咁架啦
王留美都比人和諧左

佢有雙語都好d..
係怕佢d字幕唔岩日文個速度姐(通常字幕會慢左)
跟住又唔知佢會唔會好似孤星淚咁搞法...
頭像
人仔
金星會員

文章Puff » 2009-03-12, 19:06

老實講

亞視 D 配音係同個 character 唔 match

可能裁太多員啦 :mrgreen:

不過話說重播封神榜真係要播完全部 -.-

我想死 :oops:

不過第時有冇可能夠台港同步播綜藝節目呢 :oops:

因為班年輕男女可能都會轉台吧 :twisted:
Puff
木星會員

文章人仔 » 2009-03-12, 22:06

Puff 寫:老實講

亞視 D 配音係同個 character 唔 match

可能裁太多員啦 :mrgreen:

不過話說重播封神榜真係要播完全部 -.-

我想死 :oops:

不過第時有冇可能夠台港同步播綜藝節目呢 :oops:

因為班年輕男女可能都會轉台吧 :twisted:

atv好似係外判個bo