關心妍以為自己拎獎 - 2008年十大勁歌金曲頒獎禮

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

關心妍以為自己拎獎 - 2008年十大勁歌金曲頒獎禮

文章hamu278 » 2009-01-04, 16:27

超搞笑 :twisted:

佢好瘀… 我一開始以為佢係頒獎嘉賓 :o
不過佢喊完,唱歌水準都算 keep 得住
最後由 hamu278 於 2009-01-04, 17:59 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

Re: 關心妍以為自己拎獎 - 2008年十大勁歌金曲頒獎禮

文章hkmtrhah » 2009-01-04, 16:46

圖檔
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔

我一響都唔理叱o宅以外既派獎
不過你而家先報,真係「Old news is so exciting! 」
最後由 hkmtrhah 於 2009-01-04, 21:01 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

Re: 關心妍以為自己拎獎 - 2008年十大勁歌金曲頒獎禮

文章hamu278 » 2009-01-04, 17:06

尋晚千 fa fans 超煩 :evil: 成日嗌歌 :evil: 嘈住晒 :evil:
仲有,黃宗澤唱 K 歌之王唱到要我 mute ... :shock:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章efilm » 2009-01-04, 17:48

討論區規則 寫:引用文章及 / 或張貼圖片及 / 或張貼影片及 / 或張貼附加檔案時需加上最少 10 字的文字說明及 / 或個人感想。

請大家留意,多謝合作! ;)
頭像
efilm
地球會員

文章hamu278 » 2009-01-04, 17:59

efilm 寫:
討論區規則 寫:引用文章及 / 或張貼圖片及 / 或張貼影片及 / 或張貼附加檔案時需加上最少 10 字的文字說明及 / 或個人感想。

請大家留意,多謝合作! ;)

加左 :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-04, 21:02

加左 :oops: :oops: :oops:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章人仔 » 2009-01-04, 21:07

唔係叱咤個bo
琴晚咋bo
頭像
人仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-04, 21:09

人仔 寫:唔係叱咤個bo
琴晚咋bo

我知唔係叱咤,你估我唔知年後樂壇派獎既 timetable 係幾時咩? :|
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章a252 » 2009-01-04, 21:17

To 關心妍 (if possible):
圖檔

P.S.感謝hamu278提供搞笑笑話一則
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

文章星宿 » 2009-01-04, 23:55

大家唔好笑家姐啦
星宿

文章hamu278 » 2009-01-05, 18:37

其實我覺得係旁邊 d 人聽錯左,點左佢出去 :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章lsp » 2009-01-08, 13:07

... 咁好波
intboat 第一時間已經 SD 左比我睇 :oops:
頭像
lsp
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-01-08, 16:35

lsp 寫:... 咁好波
intboat 第一時間已經 SD 左比我睇 :oops:

Old news is so exciting! :mrgreen:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客