教你免費係冒險樂園碌齡

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

教你免費係冒險樂園碌齡

文章銘仔 » 2008-06-26, 21:49

晏晝食完飯同 FD 去左冒險樂園打藍球,走果時見到...

隔離部機都不幸遭殃 :(
頭像
銘仔
金星會員

Re: 教你免費係冒險樂園碌齡

文章holun » 2008-06-26, 22:26

教壞D細路
holun

文章bananasims » 2008-06-26, 22:27

get 唔到
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章SkyBread » 2008-06-26, 22:29

成日都有D咁Ge1+2+3+3人...
冇錢就咪學人去冒險樂園啦...
SkyBread

文章holun » 2008-06-26, 22:46

之前係冒險見到個阿伯玩果D加coupon果D野
玩左一陣佢唔耐煩,於是佢chock果部野
點知部機響而之前D點數不計
我見到差點笑出泥
holun

文章SkyBread » 2008-06-26, 22:50

holun 寫:之前係冒險見到個阿伯玩果D加coupon果D野
我見到差點笑出泥

D呀伯呀婆咁玩法同賭錢冇咩分別...
SkyBread

文章holun » 2008-06-26, 22:53

SkyBread 寫:
holun 寫:之前係冒險見到個阿伯玩果D加coupon果D野
我見到差點笑出泥

我覺得個阿伯好抵死
好左無笑出泥,不係ga話會俾個阿伯鬧
holun

文章bananasims » 2008-06-26, 22:57

chock 到部機彈票?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章銘仔 » 2008-06-26, 22:58

我發覺好多阿伯阿婆係咁玩 :oops:
以前就細路多,E家就阿伯阿婆多...
頭像
銘仔
金星會員

文章holun » 2008-06-26, 22:59

bananasims 寫:chock 到部機彈票?

唔係.....
佢想chock部機跌多D銀仔,咁佢就可以賺多D點數
holun

文章SkyBread » 2008-06-26, 23:02

holun 寫:
SkyBread 寫:
我見到差點笑出泥

我覺得個阿伯好抵死

笑咪笑,怕咩?
佢錯先Wor
SkyBread

文章SkyBread » 2008-06-26, 23:03

銘仔 寫:我發覺好多阿伯阿婆係咁玩 :oops:

D呀伯呀婆唔夠錢過大海玩...
SkyBread

文章holun » 2008-06-27, 19:54

SkyBread 寫:
holun 寫:
SkyBread 寫:
我見到差點笑出泥

我覺得個阿伯好抵死

笑咪笑,怕咩?
佢錯先Wor

我有個friend笑左出泥,點知佢俾果D阿伯鬧
holun

文章holun » 2008-06-27, 19:57

銘仔 寫:我發覺好多阿伯阿婆係咁玩 :oops:

唔係ga,我琴日經過冒險都見到有好多細路玩....
holun

文章bananasims » 2008-06-27, 21:56

我記得好似有粒蛋,整跌就可以換大禮物。
bananasims
太陽會員

文章holun » 2008-06-27, 22:22

bananasims 寫:我記得好似有粒蛋,整跌就可以換大禮物。

有咩?
果D機最勁都係整跌一疊銀仔
畢竟蛋太容易chock跌,D人淨係chock部機就有大禮物 :lol: :lol:
holun

文章wingki » 2008-07-01, 13:31

一開頭好搞笑 :lol:
wingki

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 61 位訪客