請問各位有沒有韓製電動列車的駕駛室相呢?

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

文章matthew20029 » 2010-03-27, 21:02

用左BVE開發之用...

謝謝
matthew20029
天王星會員

Re: 請問各位有沒有韓製電動列車的駕駛室相呢?

文章UCR683 » 2010-03-28, 18:19

難矣!因為被部分鐵路迷視作「港鐵內部機密」! :evil:
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章KeroChu » 2010-03-28, 20:56

如果係機密根本上唔會有香港BVE路線既出現

不知邊度有一張K仔Cab View模擬圖,好似話侵犯人地版權而無推出但係張相仲係度

個名好似叫咩東涌線開發室
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章Frenchfriezz » 2010-03-29, 14:10

UCR683 寫:難矣!因為被部分鐵路迷視作「港鐵內部機密」! :evil:

關乜事,根本就係出面有太多鐵膠太過出位,搞到龜鐵嚴打鐵膠

好彩我係呢個時候對鐵路嘅興趣大幅減退,反而鍾意車站設計 :P
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章johnwong32000 » 2010-04-03, 19:53

KeroChu 寫:如果係機密根本上唔會有香港BVE路線既出現

不知邊度有一張K仔Cab View模擬圖,好似話侵犯人地版權而無推出但係張相仲係度

歷年黎都有,不過又係版權之爭,最終不了了之。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章hkmtrhah » 2010-04-03, 21:09

johnwong32000 寫:
KeroChu 寫:如果係機密根本上唔會有香港BVE路線既出現

歷年黎都有,不過又係版權之爭,最終不了了之。

有,當然有。而且近唔知一定兩年有條友自己畫另一幅Cab View模擬圖,post左去BVEHK,之後又係potato件戇膠走去耍下醉拳小膠人,我睇唔順眼咪上左水走去淋佢漒水囉。之後件potato就潛左水,搵tkpnsip/breadedbridge/MOS_D510呢班三劍俠幫手,不過Stephen就鎖鬼左個post就停左囉。
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客