PK.公園.Park

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

PK.公園.Park

文章johnwong32000 » 2010-03-07, 22:09

九鐵可唔可以弟D縮寫?
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

Re: PK.公園.Park

文章Freeman » 2010-03-07, 22:27

johnwong32000 寫:九鐵可唔可以弟D縮寫?

又係尖東?定係邊
圖檔
Freeman
地球會員

文章Frenchfriezz » 2010-03-07, 22:41

我想問有乜問題?Park唔通用「Pa」或者「Pr」? :roll: :roll:
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章bananasims » 2010-03-07, 22:48

尖東嗰部?
如果係地鐵做法就應該叫「平台 Podium」
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章johnwong32000 » 2010-03-07, 23:00

Frenchfriezz 寫:我想問有乜問題?Park唔通用「Pa」或者「Pr」? :roll: :roll:

用返第幾層咪算lo,搞到天花龍鳳(PG,PK,LG,UG,P,M[閣樓],JU)
又被人抽水...D人又會話教壞細路,仲話係兒童遊樂場!
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
木星會員

文章KX675 » 2010-03-08, 13:21

見過外國D地圖Park的確係簡稱Pk,有咩野問題?
(小弟自己畫地圖都係寫Pk算)
考試中,潛水 sosad
圖檔
頭像
KX675
土星會員

文章kirisame » 2010-03-08, 13:58

pk正路啊
完全冇問題
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章johnwong32000 » 2010-03-08, 21:14

Frenchfriezz 寫:另一個見到Park被縮寫做PK又諗到驚教壞細路。

我少見多怪姐,我關心呢樣野係咪有問題,你認為呢個係common sense,係因為你睇過,唔代表人地睇過呢樣野。
我認你係好勁,我知你知道好多野,但係我係唔鐘意你呢D回應。
圖檔
頭像
木星會員

文章Frenchfriezz » 2010-03-08, 22:55

johnwong32000 寫:我少見多怪姐,我關心呢樣野係咪有問題,你認為呢個係common sense,係因為你睇過,唔代表人地睇過呢樣野。
我認你係好勁,我知你知道好多野,但係我係唔鍾意你呢D回應。

我好清楚你明白我想點,我都唔怕同你兜口兜面講清講楚

你一係就唔好係我面前惹起我把火,如果唔係就算BNN同eFilm叫停我都唔會理,我就同你玩見一鑊打一鑊
你見過我係隔離壇發癲鬧另一位Mr. Wong係點,仲有果位so called柴頭「兄」
我諗你自己既然有咁嘅勇氣同我講你嘅不滿,你都應該有番咁上下智商諗下你自己講嘅野架可?

出文前停一停諗一諗,唔洗諗對方會點諗,諗左我呢個多事嘅癲友會唔會睇完追住自己黎咬就已經好足夠
呢個壇入面有另一條友已經係個最好人辦,講野亂咁黎只會造就更多位俾人入
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客