齊齊貼古龍水啦

有趣圖片、影片、電視 / 電影 / 電台節目以及音樂分享。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括圖片 / 影片 / 音樂分享、電視台 / 電台 / 電影、電視 / 電台節目。
  • 自行攝影之作品分享請到 攝影發表。

齊齊貼古龍水啦

文章ccya965041 » 2009-10-30, 14:10

古龍水或者香體噴霧都應該成為唔少人不可缺少既野,
主要係唔想俾人聞到自己既體臭,汗味
不過大家又用邊一種呢?
我自己用過Playboy,Conino Lamborghini,Addidas,Hei,Salvatore Ferragamo...
Conino Lamborghini真係好正!!!
圖檔
圖檔
頭像
ccya965041
木星會員

Re: 齊齊貼古龍水啦

文章b_kevin_e » 2009-10-30, 21:04

我最多都係用GATSBY :oops: :oops: 仲要廿幾蚊 :P

*(又一米王,我要自卑鳥 :cry: )
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章chungcf2006 » 2009-10-30, 22:42

人造香精 :twisted:
最憎啲人成身人造香(臭)味 :|

註:臭味係指香到變臭嗰種 :geek:
最後由 chungcf2006 於 2009-10-30, 23:13 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
頭像
chungcf2006
土星會員

文章Freeman » 2009-10-30, 23:05

chungcf2006 寫:人造香精 :twisted:
最憎啲人成身人造香(臭)味 :|

止汗劑嗰類我OK, 但如果只係為咗外在就咪啦
Freeman
地球會員

文章ccya965041 » 2009-10-31, 16:45

咁唔係既,呢d產品都係減少尷尬情況出現,
咁無人話要大量咁噴先可以,都係適量吧

止汗劑個d唔持久,做唔到古龍水既效果
頭像
ccya965041
木星會員

文章Frenchfriezz » 2010-03-07, 19:06

Cologne我就冇喇,Eau de toilette就用開呢兩支

平時出街就噴The Body Shop嘅White Musk for Men,隻味young D,我好鍾意佢有少少雲呢拿嘅甜味 :P
圖檔
另外沖涼液同埋止汗劑都買番同一條line,由此可見我係幾咁鍾意呢隻味 :D

formal場合會用呢支Individuel,窮鬼買唔起大支裝,買支辦番黎用住先 :oops:
圖檔

其實當初無啦啦買佢番黎係因為我又係好鍾意呢個牌子 :P 張相入面支香水折射下墊住係下面既銀包logo :lol:

cheap人用cheap野,好葡萄樓主咁有米 :twisted:
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

回到 [C1a] 影音圖片

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客