旺角東站新客務中心開咗

公共運輸、社會基建及交通網絡。

版主: a252, Andy

旺角東站新客務中心開咗

文章bananasims » 2009-03-10, 14:06

好靚 ;)
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 旺角東站新客務中心開咗

文章UCR683 » 2009-03-10, 15:00

對比30年前的車站,已大有改進。
參考:高登討論區:[火車男]全新設計的旺角東站!!!
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章bananasims » 2009-03-10, 15:09

見過,不過時代變,而家都需要再改進一下。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-03-14, 20:29

UCR683 寫:對比30年前的車站,已大有改進。

開唔到高登 :oops: 係咪腦魔既膠 post?

個客務中心又真係 OK 喎,如果九龍公司起既話應該唔會用呢種款架喇... 港鐵化有佢既好處。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-03-14, 22:40

大大師兄 寫:

個客務中心又真係 OK 喎,如果九龍公司起既話應該唔會用呢種款架喇... 港鐵化有佢既好處。

就係膠力不足果個腦魔 :lol:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章大大師兄 » 2009-03-14, 23:54

pcyc 寫:
大大師兄 寫:

而家個腦魔比人懷疑係 Admin 扮既... :twisted:

(頭先食乾炒牛河又諗起腦魔)
圖檔
大大師兄
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-03-15, 15:56

大大師兄 寫:
pcyc 寫:
大大師兄 寫:

而家個腦魔比人懷疑係 Admin 扮既... :twisted:

牛河博士 :mrgreen:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章大大師兄 » 2009-03-15, 18:25

pcyc 寫:
大大師兄 寫:
pcyc 寫:
大大師兄 寫:

牛河博士 :mrgreen:

曹宏威 :mrgreen:

(我當選立法會議員後會主動爭取 M 記賣牛河)
圖檔
大大師兄
地球會員

回到 [C1c] 公共運輸及基建

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客