林士站月台

公共運輸、社會基建及交通網絡。

版主: a252, Andy

林士站月台

文章bananasims » 2009-03-01, 14:08

啱啱見到有 KHEVB 既人喺度講點樣去,又話要爬欄杆過去…唔係就要出閘咁樣…
其實有方法上到去大堂唔出閘返返去林士站月台,不過煩咗啲 :oops:

行過一次,需時約十分鐘
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 林士站月台

文章Frenchfriezz » 2009-03-01, 19:45

圖入面冇任何指示,文字解釋又冇

呃post乎? :o
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章bananasims » 2009-03-01, 19:49

懶得打啫 :cry:

如果你喺 E 出口大堂的話,你要乘搭電梯去往柴灣個月台。落到去行大段路去到 A、B、C、D 出口嗰邊,行樓梯上一層(扶手電梯全部向下)。上咗一層,前面應該有樓梯,行樓梯落一層(扶手電梯全部向上),然後睇出口指示,用扶手電梯,就可以返返去林士站月台。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-03-02, 00:22

走落個落客月台,因住有職員攔你 :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-03-02, 00:29

南昌站就會
上環唔會 :oops:

仲有,我上次走去南昌個落客月台,我話等人,佢唔理 :P
去上環嗰陣咪話等人 :oops: :oops:

P.S. 唔知點解我去南昌站零舍多問題,首先落客月台比人攔,往屯門月台比人叫唔好影相,大堂同警察傾計 :oops:
bananasims
太陽會員

回到 [C1c] 公共運輸及基建

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客