收到郵寄港鐵車站指南

公共運輸、社會基建及交通網絡。

版主: a252, Andy

Re: 收到郵寄港鐵車站指南

文章人仔 » 2009-01-14, 18:13

我都係想要佢張路線圖多d :roll:
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-01-14, 18:51

我收唔到車站指南=.=只係得乘客指南=.=
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2009-01-16, 18:14

搵到張舊版筲箕灣站街道圖!總共有兩張:筲箕灣同荃灣(同人換的)
唔知我出 $500 買晒佢,港鐵肯唔肯賣比我呢?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2009-01-16, 22:03

bananasims 寫:搵到張舊版筲箕灣站街道圖!總共有兩張:筲箕灣同荃灣(同人換的)
唔知我出 $500 買曬佢,港鐵肯唔肯賣比我呢?

你出500蚊我都賣俾你呀,你係咪要?

唔好哂D咁既錢啦。(雖然500蚊可能只係你每日零用既1/10) :o
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章bananasims » 2009-01-16, 22:04

Frenchfriezz 寫:
bananasims 寫:搵到張舊版筲箕灣站街道圖!總共有兩張:筲箕灣同荃灣(同人換的)
唔知我出 $500 買曬佢,港鐵肯唔肯賣比我呢?

你出500蚊我都賣俾你呀,你係咪要?

唔好哂D咁既錢啦。(雖然500蚊可能只係你每日零用既1/10) :o

係咪真先?
一定要買,我呢三年半黎日日都喺到諗呢堆野死得幾慘…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2009-01-16, 22:12

bananasims 寫:係咪真先?

我覺得鍾意鐵路既話,擺係心入面就夠
我呢D三百呎公屋又點可以好似你咁擺咁多收藏品係屋企丫…

*我可唔可以乘機起價架?我琴日係又一城The Body Shop大出血[369]
頭像
火星會員

文章bananasims » 2009-01-16, 22:19

我呢D三百呎公屋撚又點可以好似你咁擺咁多收藏品係屋企丫…

*我可唔可以乘機起價架?我琴日係又一城The Body Shop大出血[369]

budget 好少咋…
我嗰陣用咗成 6 - 7 個鐘去拎晒全部,點知一次紅雨搞到變晒一 pat 野…
所以我想要返份…
bananasims
太陽會員

文章人仔 » 2009-01-16, 22:19

如果你話收藏用途
因為濕左死晒三年都好心痛
相信港鐵會比你 ;)
頭像
人仔
金星會員

文章bananasims » 2009-01-16, 22:20

人仔 寫:如果你話收藏用途
相信港鐵會比你 ;)

港鐵唔係做慈善機構…
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-01-16, 22:21

bananasims 寫:
相信港鐵會比你 ;)

港鐵唔係做慈善機構…

我覺得佢啲排版資料未必會保留喺度 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-16, 22:26

我呢D三百呎公屋撚又點可以好似你咁擺咁多收藏品係屋企丫…

做乜要去 The Body Shop ? 圖檔
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章bananasims » 2009-01-16, 22:26

andy 寫:
bananasims 寫:
相信港鐵會比你 ;)

港鐵唔係做慈善機構…

我覺得佢啲排版資料未必會保留喺度 :oops:

等佢寄完之前我 request 嗰份再向佢套下料先 :oops:
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2009-01-16, 22:34

pcyc 寫:做乜要去 The Body Shop ? 圖檔

買野囉:o)
頭像
火星會員

文章bananasims » 2009-01-17, 18:28

攞咗一共廿三張車站指南,包括(依攞既時間,排序):朗屏、天水圍、兆康、九龍、中環、上環、黃大仙、鑽石山、彩虹、九龍灣、牛頭角、觀塘、藍田、太古、西灣河、筲箕灣、杏花邨、柴灣、油塘、調景嶺、將軍澳、坑口及寶琳,剩返 10 個站係無 :D

鑽石山嗰個人好正,我問佢拎,我講唔該佢竟然同我講多謝。
藍田嗰個人好無禮貌。
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2009-01-17, 18:51

bananasims 寫:攞咗一共廿三張車站指南,包括(依攞既時間,排序):朗屏、天水圍、兆康、九龍、中環、上環、黃大仙、鑽石山、彩虹、九龍灣、牛頭角、觀塘、藍田、太古、西灣河、筲箕灣、杏花邨、柴灣、油塘、調景嶺、將軍澳、坑口及寶琳,剩返 10 個站係無 :D

藍田嗰個人好無禮貌。

肥佬黎?
頭像
火星會員

文章bananasims » 2009-01-17, 18:56

bananasims 寫:攞咗一共廿三張車站指南,包括(依攞既時間,排序):朗屏、天水圍、兆康、九龍、中環、上環、黃大仙、鑽石山、彩虹、九龍灣、牛頭角、觀塘、藍田、太古、西灣河、筲箕灣、杏花邨、柴灣、油塘、調景嶺、將軍澳、坑口及寶琳,剩返 10 個站係無 :D

藍田嗰個人好無禮貌。

肥佬黎?

bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2009-01-19, 23:13

收集晒全部啦,今日攞埋迪迪尼,不過時間大失預算,因為迪迪尼等咗成 15 分鐘車(啲人又話 5 分鐘一班…) :cry:
bananasims
太陽會員

上一頁

回到 [C1c] 公共運輸及基建

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 21 位訪客