各位輕鐵乘客覺唔覺得呢排平日輕鐵"cheak飛"(查票)次數多左

公共運輸、社會基建及交通網絡。

版主: a252, Andy

各位輕鐵乘客覺唔覺得呢排平日輕鐵"cheak飛"(查票)次數多左

文章輕鐵先鋒1004 » 2007-05-17, 21:38

如題.

好唔好彩,我中招,買錯飛比人捉,白白比左$290九鐵.
輕鐵先鋒1004

Re: [閒聊]各位輕鐵乘客覺唔覺得呢排平日輕鐵"cheak飛"(查票)次數多左

文章Andy » 2007-05-17, 22:24

ya
主要都在三聖/兆麟
圖檔
Andy
金星會員

Re: [閒聊]各位輕鐵乘客覺唔覺得呢排平日輕鐵"cheak飛"(查票)次數多左

文章samchu » 2007-05-18, 09:43

唔覺喎 .. 我成日搭 610 返屋企都無事 ..
samchu

文章a252 » 2007-05-29, 12:17

I never travel by Light rail. So I never been caught.
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

文章hang » 2007-05-30, 13:33

如果係第一次而且係無心之失的話,
可以同佢解釋,
佢通常都會俾一次機會,
補番票就得。
TUSK!
頭像
hang
火星會員

文章Andy » 2007-06-09, 10:02

hang 寫:如果係第一次而且係無心之失的話,
可以同佢解釋,
佢通常都會俾一次機會,
補番票就得。

你試過?
佢就算畀機會唔係都會記名架咩?
圖檔
Andy
金星會員

回到 [C1c] 公共運輸及基建

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客