《香港鐵路大典》需要人手

公共運輸、社會基建及交通網絡。

版主: a252, Andy

Re: 《香港鐵路大典》需要人手

文章大大師兄 » 2009-08-17, 22:58

bteonnsg 寫:點解?我部電腦顯示個着字個字會大舊左,反而用著可以MATCH番周圍嘅字

P.S.fix左西鐵線車站列表UPDATE左做九龍南線後仲講「九龍南線通車後...」嘅bug

唔記得考慮老爺電腦缺字同埋字型問題,當我無講過 ;)
圖檔
大大師兄
地球會員

文章b_kevin_e » 2011-08-01, 21:51

請原諒我推2年前嘅POST +拉票 :oops:

之前同「輕鐵505」傾過,佢話要應付2012年公開試,將會潛水,期間我會幫手負責管理鐵典(主要為人事),但我權限唔夠,唔可以搞到D乜(有人APPLY做admin唔通要等成年先放到權?)。而且鐵典得兩個行政員似乎太少,所以我去APPLY做行政員,希望各位支持下小弟 ;)
http://hkrail.wikia.com/index.php?title ... 0.E5.90.8D
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章MM21 » 2011-08-31, 06:36

我稔你係都要加番d人手去掃走d垃圾
望下signaling 果幾篇野就知道仲衰過蕭公子d著作

仲有咩都城嘉慕(交流電 / 直流電) 由Wikipedia改到嚟呢道都仲係要唔聽
呢d咁嘅名聽到自己都唔覺得好笑嫁咩?
我認我有夾雜中英文,好多人都有夾,不過夾得好和諧、好協調,而唔係好似佢咁
↑原來呢個世界真係有人面皮1km咁厚
MM21
天王星會員

文章lrt-505 » 2012-04-17, 22:59

我都知鐵典因為少人理,所以條目多過時同埋來源過狹。但夏天期間因考完DSE,可能會較多人。
1058+1005@505
頭像
lrt-505
土星會員

文章lrt-505 » 2012-04-25, 14:20

上面搞乜?
1058+1005@505
頭像
lrt-505
土星會員

上一頁